ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Dacia Dokker που θα λανσαριστεί τον Νοέμβριο στην Ελλάδα, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες νέες προτάσεις της ελληνικής αγοράς ως το τέλος του έτους.

Προ των πυλών το Dacia Dokker

3.187 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Μια σημαντική νέα πρόταση αναμένεται από τη Dacia για την ελληνική αγορά των ελαφρών επαγγελματικών μέχρι το Νοέμβριο. Ο λόγος για το αποδοτικό και αξιόπιστο Dokker που ξεκινά σύντομα την εμπορική του πορεία.

Πολλές και σημαντικές αναμένεται να είναι οι νέες αφίξεις μοντέλων για τις εταιρείες Renault και Dacia μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση της ελληνικής αντιπροσωπείας για το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia στην Ελλάδα.
Μεταξύ των μοντέλων που αναμένονται και στη χώρα μας έως το τέλος του έτους αξίζει να αναφέρουμε την κορυφαία έκδοση RS του Renault Megane καθώς και τη δεύτερη γενιά του ιδιαίτερα επιτυχημένου Dacia Duster, χωρίς να παραβλέπουμε και το λανσάρισμα του νέου Renault Captur.
Παράλληλα, σε ότι αφορά στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, σύμφωνα με την εταιρεία TEOREN, η νέα γενιά του Dacia Dokker αναμένεται να μεταβάλλει άρδην τις… ισορροπίες στην κατηγορία του.
Βασισμένο στην φιλοσοφία της Dacia που έχει στόχο την δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για τον επαγγελματία, με κορυφαία σχέση τιμής – αξίας, το Dokker Van είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών με βασικό γνώρισμα τον στιβαρό χαρακτήρα του, τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες και φυσικά, τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες.
Περισσότερα για το νέο Dacia Dokker σύντομα…