Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρόγραμμα adVANtage από την Hertz

2.775 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Την καλύτερη λύση σε αυτούς που ψάχνουν επαγγελματικά οχήματα για leasing θέλει να προσφέρει η Hertz μέσα από το πρόγραμμα adVANtage.

Το νέο της πρόγραμμα με την ονομασία Hertz adVANtage παρουσίασε η γνωστή εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων, θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις leasing, απογειώνοντας τα κέρδη των επιχειρήσεων με τα πιο αξιόπιστα mini van για τον επαγγελματικό τους στόλο.

Συγκεκριμένα, η Hertz προσφέρει το Dacia Dokker εξοπλισμένο με τον 1.500άρη κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 75 ίππων και σύστημα S/S με 194 ευρώ/μήνα και προκαταβολή 3.900 ευρώ ενώ το ποσό εξαγοράς υπολογίζεται στις 5.081 ευρώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι ακόμη μεγαλύτερο, η εταιρεία προσφέρει το Mercedes Vito van με τον 1.600άρη diesel κινητήρα των 114 ίππων με 298 ευρώ/μήνα με την προκαταβολή να φτάνει τις 8.000 ευρώ και το ποσό εξαγοράς να υπολογίζεται στις 9.736 ευρώ.

Η Hertz σημειώνει πως το μηνιαίο μίσθωμα αναφέρεται σε μίσθωμα 5ετίας με δικαίωμα εξαγοράς για 125.000 χλμ, ενώ τονίζεται ότι η προκαταβολή λαμβάνεται σαν το πρώτο μίσθωμα και περιλαμβάνει και την εγγύηση. Τέλος, η εταιρεία κάνει δώρο στα οχήματα της το σύστημα Bluetooth για ακόμη περισσότερη ασφάλεια.