Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αρκετές εκατοντάδες προσλήψεις προσωπικού θα γίνουν από την Πολιτεία για την κάλυψη των αναγκών των ΜΜΜ σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ και αστικά λεωφορεία.

Προκήρυξη προσλήψεων σε ΣΤΑΣΥ & ΟΣΥ

5.352 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

Αρκετές εκατοντάδες προσλήψεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τους οργανισμούς των μέσων μαζικής μεταφοράς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς των πολιτών, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκήρυξε την πρόσληψη συνολικών 186 ατόμων από τη Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ.) και επιπλέον 423 ατόμων από τη, Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ο.ΣΥ).
Σε ότι αφορά στη ΣΤΑΣΥ που αφορά στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και το Τραμ, προκηρύχθηκε το πρόγραμμα προσλήψεων για 186 θέσεις προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για άτομα με τεχνολογική και δευτεροβάθμια εκπαίδευση διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων.
Μέσω της σχετικής προκήρυξης που μπορείτε να βρείτε εδώ, οι προσλήψεις στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. αφορούν σε 22 θέσεις προσωπικού κατηγορίας τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) κλάδου τεχνικού προσωπικού, 75 θέσεις κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδου οδηγών συρμών και 89 θέσεις κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τεχνικό προσωπικό.
Αντίστοιχα, σε ότι αφορά στην προκήρυξη για την Ο.ΣΥ. Α.Ε. που μπορείτε να βρείτε εδώ, προβλέπεται η πρόσληψη 367 οδηγών λεωφορείων (ΔΕ) καθώς και 56 τεχνικών (ΔΕ), διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέρχεται σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης των προκηρύξεων.