Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου ανακοινώθηκε για το VW Amarok σε οχήματα με έτος κατασκευής 2016 – 2017.

Προληπτικός έλεγχος στο VW Amarok

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για το VW Amarok ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar A.E. λόγω ενδεχόμενων προβλημάτων στο σύστημα διεύθυνσης.

 
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε πως η εταιρεία Kosmocar A.E., γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού έλεγχου για το μοντέλο Amarok.
Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 129 συνολικά οχήματα με τον 6κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα με έτος κατασκευής 2016 – 2017, όπου υπάρχει το ενδεχόμενο ο ελαστικός σωλήνας επιστροφής του υδραυλικού τιμονιού να υποστεί ζημιά από έναν σφιγκτήρα ή από την επαφή με μια ακμή του αμαξώματος.
Από τον ελαστικό σωλήνα που έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να διαρρεύσει υδραυλικό λάδι με αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας υποβοήθησης του τιμονιού.
Σε δυσμενείς περιπτώσεις ενδέχεται το υδραυλικό λάδι να έρθει σε επαφή με θερμά εξαρτήματα του οχήματος ή να βρέξει τους δίσκους των φρένων, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο ατυχήματος ή πυρκαγιάς.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service «VW Επαγγελματικά» της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες (τοποθέτηση εντός δακτυλίου / αποστάτη και επανατοποθέτηση του επίμαχου σφιγκτήρα), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VW στο τηλέφωνο 210 9981100 (09:00 – 18:00) καθημερινά ή στο e-mail: customercare@kosmocar.gr
 
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ