Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, του μελλοντικού VW T7, απεικονίζουν αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές στο αμάξωμα…

… του Μεσαίου Van της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που δεν προβλέπεται να παρουσιαστεί επίσημα πριν το 2021.

Πρώτα δείγματα γραφής για το VW T7

11.592 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Ενώ προς το παρόν αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο Νοέμβριο το νέο, VW T6.1, ήδη στο διαδίκτυο πληθαίνουν οι αναφορές που σχετίζονται με το μελλοντικό T7.

Το ανανεωμένο VW T6.1 αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στην ελληνική αγορά μέσα στον προσεχή Νοέμβριο ωστόσο, ήδη στο διαδίκτυο φουντώνουν τα σενάρια και οι φήμες αναφορικά με την επόμενη, εντελώς νέα γενιά του γερμανικού ελαφρού επαγγελματικού με την ονομασία «T7» (οι επαγγελματικές εκδόσεις Van ονομάζονται Transporter).
Φυσικά, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει δώσει προς το παρόν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τη νέα γενιά του μοντέλου ωστόσο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα περιλαμβάνει και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.
Σε ότι αφορά στη σχεδίαση, τα μέχρι στιγμής σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αποτυπώνουν νέες, περιορισμένης έκτασης, αλλαγές στη σχεδίαση του μοντέλου, σύμφωνα με την συνήθη πρακτική της Volkswagen, η οποία φροντίζει να ανανεώνει αισθητικά τα οχήματα της, διατηρώντας ωστόσο πάντοτε αναλλοίωτη την… αναγνωρισιμότητα τους, με την πρώτη ματιά.
Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πότε ακριβώς το νέο VW T7 θα παρουσιαστεί επίσημα, ωστόσο, είναι λογικό πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στο 2020, ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια του 2021.