Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρωταθλητής στη συντήρηση το Dacia Dokker;

Πρωταθλητής στη συντήρηση το Dacia Dokker;

3.120 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2018)

Μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές για τους επαγγελματίες είναι το Dacia Dokker Van σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία, υποστηρίζοντας πως το κόστος της προγραμματισμένης συντήρησης ανέρχεται σε 0,5 ευρώ ανά ημέρα.

Αναφέροντάς το ως μία από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο Vanette, η Dacia κάνει λόγο πως οι μεταφορικές δυνατότητες (750 κιλά ωφέλιμο βάρος, έως 3,9κ.μ. ωφέλιμος όγκος) του Dokker Van  σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού (χωρίς χρέωση), το καθιστούν ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.
 
Από κει και πέρα η χρήση των τεχνολογικών λύσεων του Groupe Renault, όπως ο  κινητήρας  πετρελαίου 1.5 dCi της Renault, εξασφαλίζουν στο Dokker κορυφαία άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, αλλά και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Συγκεκριμένα η μάρκα υπόσχεται πως σε βάθος 5ετίας το κόστος για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου αγγίζει μόλις τα 0,5 ευρώ/ημέρα.
 
Μάλιστα υπογραμμίζει πως αν υπολογίσουμε και την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με την οποία καλύπτεται το μοντέλο, η Dacia δημιουργεί για τον επαγγελματία μια πραγματική ομπρέλα προστασίας, χωρίς να έχει έγνοια για το αυτοκίνητο του.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Dacia Dokker Van είναι διαθέσιμο από τις 11.900 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%), με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.