Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρώτες τιμές για Ford Ranger Raptor

37.592 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Τις πρώτες τιμές για το νέο Ranger Raptor pick-up ανακοίνωσε η Ford.

Την τιμή με την οποία θα προσφέρεται το ολοκαίνουριο Ford Ranger Raptor στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε η μάρκα αρκετούς μήνες μετά την αποκάλυψη ότι τελικά θα προσφερθεί στην εν λόγω αγορά.

Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο ξεχωρίζει για τη νέα του επιβλητική γρίλια, την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τους LED προβολείς ομίχλης ενώ η μάρκα ισχυρίζεται ότι το pick-up εξοπλίζεται με πιο ανθεκτικούς προφυλακτήρες, προστατευτική επένδυση στο κάτω μέρος ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το μοντέλο κυρίως στις off-road διαδρομές και μεγαλύτερους τροχούς.

Το νέο pick-up, παίρνει ισχύ από ένα νέο τετρακύλινδρο κινητήρα Bi-Turbo diesel 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 213 ίππους και 500 Nm ροπής, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές οι επιδόσεις του. Η ισχύς διοχετεύεται και στους δύο άξονες μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 10 σχέσεων, το οποίο αναπτύχθηκε από την αυτοκινητοβιομηχανία σε συνεργασία με την General Motors. Ακόμα, το pick-up θα είναι εξοπλισμένο με μια σειρά οδηγικών modes τα οποία χωρίζονται ανάλογα με το αν το αυτοκίνητο κινείται σε δρόμο ή εκτός αυτού. Συγκεκριμένα τα On-road modes είναι τα: Normal και Sport, ενώ τα Off-road modes είναι τα Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand, Rock και Baja. 

Η τιμή του για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξεκινά από τις 40.000 λίρες (περίπου 45.000 ευρώ).