Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πρώτη εικόνα για τα νέα φορτηγά πόλης της Renault Trucks

Πρώτη εικόνα για τα νέα φορτηγά πόλης της Renault Trucks

  • Πρώτη εικόνα για τα νέα φορτηγά πόλης της Renault Trucks
  • Πρώτη εικόνα για τα νέα φορτηγά πόλης της Renault Trucks

Πρώτη εικόνα για τα νέα φορτηγά πόλης της Renault Trucks

9.117 Επισκέψεις στο άρθρο

- Καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία στο εξωτερικό, με γρίλια σε σχήμα «Π»
- Νέα φώτα LED και βαμμένη γρίλια στις ηλεκτρικές εκδόσεις
- Καλύτερη ασφάλεια εντός πόλης, με συστήματα καμερών που βελτιώνουν την ορατότητα

Νέα είναι τα σχέδια για τα φορτηγά της Renault, τα οποία ομογενοποιούνται σχεδιαστικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων της Renault Trucks. Θα διαθέτουν νέο χαρακτηριστικό σχεδιασμό στην γρίλια σε σχήμα «Π». Έμφαση έχει δοθεί και στην ασφάλεια του οχήματος, με νέα συστήματα ασφαλείας και σχεδιαστικές επιλογές που βελτιώνουν την ορατότητα για τον οδηγό.
 

Καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία στο εξωτερικό

Η σχεδιαστική ομάδα της Renault Trucks ανανέωσε το D και το D Wide, με σκοπό να δημιουργήσει μια ξεκάθαρη οπτική σύνδεση με τα υπόλοιπα οχήματα της εταιρείας (Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα αλλά και οχήματα βαρέως τύπου).
 
Τα νέα φώτα LED έχουν επιρροές από τα επιβατικά οχήματα της Renault, ενώ έρχονται σε σχήμα C, ενοποιώντας έτσι σχεδιαστικά την εικόνα της Renault σε όλα τα οχήματα. Τα D και D Wide υιοθετούν επίσης σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν κυρίως στα οχήματα βαρέως τύπου της εταιρείας, όπως η επάνω γρίλια και η χαρακτηριστική γρίλια σε σχήμα «Π». Στις ηλεκτρικές εκδόσεις των E-Tech, D, D Wide και D Wide LEC, εντοπίζουμε μια νέα μπροστά γρίλια, βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, η οποία δημιουργεί μια ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις. Όλες οι εκδόσεις φέρουν το νέο «ρετρό» λογότυπο της εταιρείας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Καλύτερη ασφάλεια εντός πόλης, με συστήματα καμερών που βελτιώνουν την ορατότητα

Οι δρόμοι στις πόλεις γίνονται όλο και πιο γεμάτοι, με αποτέλεσμα τα πιο μεγάλα οχήματα να δυσκολεύονται να μετακινηθούν. Οι μηχανικοί της Renault Trucks έθεσαν ως στόχο τη βελτίωση της ορατότητας του οδηγού, κάνοντας έτσι τη σειρά φορτηγών τους πιο ασφαλή για όλους τους χρήστες του δρόμου.
 
Τα χερούλια και οι θέσεις των πλαϊνών καθρεφτών έχουν τροποποιηθεί ώστε να επιτρέπουν ένα καθαρότερο οπτικό πεδίο στον οδηγό. Αυτό επιτρέπει την πιο εύκολη διαχείριση του οχήματος σε στενούς δρόμους. Επί τω έργω βρίσκονται και τα νέα συστήματα καμερών και ραντάρ, τα οποία παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και προειδοποιούν σε περίπτωση ανάγκης τον οδηγό, συμβάλλοντας στην ασφαλή διαχείριση του οχήματος. Υπάρχουν επίσης συστήματα ελέγχου πίεσης ελαστικών, διατήρησης λωρίδας και ανίχνευσης πινακίδων, τα οποία ενισχύουν την ασφάλεια εντός πόλης, ενώ τέλος, τα νέα οχήματα θα διαθέτουν και νέους, μεγαλύτερους πλαϊνούς καθρέφτες.