Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford ήταν για 6η συνεχή χρονιά η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρείας στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Εξαιρετική ήταν και η εμπορική πορεία του Ranger, που ανακηρύχθηκε εκ νέου ως το κορυφαίο σε πωλήσεις Pick-Up στην ΕΕ ενώ…

… εν αναμονή της έναρξης των πωλήσεων του νέου –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- Ford e-Transit στην ΕΕ…

… εξαιρετική ήταν και η επίδοση των εκπροσώπων της εταιρείας στις νέες δοκιμές ασφάλειας που διενήργησε ο Οργανισμός Euro NCAP.

Πρωτιά της Ford στην ελληνική αγορά επαγγελματικών!

5.091 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2021)

Η Ford απέσπασε την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική αγορά για το 2020, με μερίδιο 22% που είναι και το υψηλότερο την τελευταία 20ετία.

Με δεδομένες τις προκλήσεις και περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία του COVID-19 και στη χώρα μας, η Ford κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική αγορά για το 2020, αυξάνοντας τις επιδόσεις της κατά 18%, την ίδια στιγμή που η αγορά υποχώρησε κατά 13,9% σε σχέση με τα επίπεδα του 2019.
Μάλιστα, το μερίδιο αγοράς της τάξης του 22% είναι και το υψηλότερο της εταιρείας κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών ενώ, την ίδια στιγμή η Ford ανεδείχθη ως η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για 6η συνεχή χρονιά!
Σε πανευρωπαϊκό πάντα επίπεδο, η Ford κατάφερε να σημειώσει τις υψηλότερες πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών σε 10 από 20 κύριες αγορές της ΕΕ ενώ το Ranger ήταν εκ νέου το πιο δημοφιλές Pick-Up με μερίδιο που έφτασε το 30%. Την ίδια σιτγμή, οι εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του Ford Transit Custom κέρδισαν σημαντικό εμπορικό έδαφος, εν αναμονή και του αμιγών ηλεκτροκίνητου «e-Transit», που υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ΕΕ στις αρχές της επόμενης χρονιάς (2022).