Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Kangoo Z.E. Concept αναμένεται να είναι ένα από τα πολλαπλά ηλεκτροκίνητα πρωτότυπά (ή μη) οχήματα που η Renault θα παρουσιάσει στην προσεχή…

… Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, μεταξύ των οποίων φυσικά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το «Morphoz».

Πρωτότυπο & ηλεκτρικό Kangoo στη Γενεύη!

11.649 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2020)

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, η Renault θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων μια πρόγευση της νέας γενιάς του Kangoo που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2021.

Από 5 – 15 Μαρτίου 2020, αναμένεται να διεξαχθεί για ακόμη μια φορά η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης με το σύνολο σχεδόν των κορυφαίων εταιρειών κατασκευής οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, να προετοιμάζουν τη δυναμική παρουσία τους σε αυτήν.
Μεταξύ τους και η αυτοκινητοβιομηχανία Renault που αναμένεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, παρουσιάζοντας αρκετά και σημαντικά πρωτότυπα (ή μη) οχήματος όπως το ηλεκτροκίνητο «MORPHOZ».
Την ίδια στιγμή, θα παρουσιαστεί το νέο –ηλεκτροκίνητο- Twingo Z.E. καθώς και η υβριδική «E-TECH Plug-in» έκδοση του νέου Megane Estate.
Εκτός αυτού, o Όμιλος Renault έχει ανακοινώσει πως και η θυγατρική Dacia αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο πόλης ενώ, σε ότι αφορά στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, είναι δεδομένο πως στο περίπτερο της Renault θα δώσει το δυναμικό παρόν και το πρωτότυπο «Kangoo Z.E. Concept», που ουσιαστικά αποτελεί τον προπομπό της μελλοντικής –ηλεκτροκίνητης- νέας γενιάς του γαλλικού Vanette που υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2021.