Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»

Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»

Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»

  • Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»
  • Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»
  • Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»

Ram Revolution: Τα μυστικά του ηλεκτρικού «κτήνους»

18.458 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2023)

Το Ram Revolution παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο κόσμο των pick-up κι όχι μόνο. Με εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση, πολλά υποσχόμενες δυνατότητες και πρακτικές λύσεις στους χώρους και στην αποθήκευση, έπιασε το Cybertruck της Tesla στον ύπνο.

Η φουτουριστική επιβλητική εμφάνιση του Ram 1500 Revolution

Το Ram 1500 Revolution BEV Concept εντυπωσιάζει με την φουτουριστική και συνάμα επιβλητική του εμφάνιση, ενώ διαθέτει στοιχεία που δεν παραπέμπουν τόσο σε επαγγελματικά pick-up αλλά σε αυτοκίνητα επιδόσεων. Μεταξύ άλλων, αποτελεί μία «μελέτη» πάνω στις πρακτικές λύσεις αποθήκευσης αλλά και χώρων, αφού οι άνθρωποι της Ram κατάφεραν να χωρέσουν 3 σειρές καθισμάτων στην καμπίνα των επιβατών!
 

Το 1o pick-up με 3 σειρές καθισμάτων

Όταν παρουσιάστηκε στην έκθεση του CES 2023 στο Las Vegas, το Ram 1500 Revolution BEV Concept έγινε το πρώτο pickup φορτηγό με μία τρίτη σειρά καθισμάτων, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση αν ατή θα περάσει και στην παραγωγή. Η ηλεκτροκίνητη φύση του μοντέλου έδωσε την ελευθερία στους σχεδιαστές της Ram να αυξήσουν τους χώρους. Ο επικεφαλής σχεδιαστής εσωτερικών χώρων του concept, Ryan Nagode, βρήκε έμπνευση για να σχεδιάσει τα ανακλινόμενα καθίσματα της τρίτης σειράς από τις κερκίδες στα στάδια ποδοσφαίρου και μπέιζμπολ.
 

Ανακλινόμενα καθίσματα για περισσότερο χώρο

Ο σχεδιαστής παρατήρησε ότι αρκετοί θεατές χρησιμοποιούσαν φορητά πτυσσόμενα καθίσματα σταδίου, οπότε και πήρε την ιδέα να χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο στο Ram 1500 Revolution. Έτσι λοιπόν, η σχεδιαστική ομάδα διεξήγαγε έρευνα σε διαφορετικούς τύπους καθισμάτων καταλήγοντας σε δύο ανακλινόμενα, τα οποία ήταν ελαφριά και μπορούσαν να αναδιπλωθούν όταν δεν χρησιμοποιούνται, αφήνοντας παράλληλα περισσότερο χώρο φόρτωσης.
 

Αυξημένα επίπεδα άνεσης και διαμόρφωσης

Το Ram 1500 Revolution διαθέτει μία ηλεκτρική μεσαία πόρτα επιβατών, επιτρέποντας παράλληλα πολλαπλές ευέλικτες διαμορφώσεις καθισμάτων. Παρόλα αυτά δεν έχουν γίνει «εκπτώσεις» στο θέμα της άνεσης, ενώ συγχρόνως υπάρχει και μία αίσθηση πολυτέλειας. Όμως για ακόμα μια φορά, η Ram επιβεβαίωσε ότι η έκδοση παραγωγής του 1500 Revolution που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, θα μπορούσε να φαίνεται ριζικά διαφορετικό από το πρωτότυπο που είδαμε. Δε μένει μόνο παρά να περιμένουμε.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε