Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το 500.000ο όχημα είναι ένα Multivan με δίτονη βαφή Candy White και Curcuma Yellow.

Ρεκόρ παραγωγής για την γενιά T6 Transporter

1.806 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2018)

Μόλις τρία χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγής της έκτης γενιάς Transporter, το νούμερο 500.000 T6 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής από το κεντρικό εργοστάσιο της Volkswagen Commercial Trucks στο Ανόβερο.

Το 500.000ο όχημα είναι ένα Multivan με δίτονη βαφή Candy White και Curcuma Yellow. Συνολικά, από την στιγμή που άρχισε η παραγωγή στο Ανόβερο στις 8 Μαρτίου 1956, έχουν κατασκευαστεί περίπου 8,8 Transporter.

Ο διευθυντής του εργοστασίου Udo Hitzmann δήλωσε: «Η έκτη γενιά T-series έχει συναρπάσει τους πελάτες μας από τότε που η παραγωγή ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Οι συνεχώς εκσυγχρονισμένες, πιο ευέλικτες διαδικασίες εργασίας και η κορυφαία απόδοση της ομάδας αποτελούν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτής της συνεχιζόμενης επιτυχίας «Made in Hannover». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το εργοστάσιο του Ανόβερου έχει επανειλημμένα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις. Αυτό ωφελεί τόσο τη σειρά T όσο και τους πελάτες μας.»
Η Bertina Murkovic, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εργασιών, εξήγησε: «Η Σειρά T είναι ο πυρήνας της μάρκας μας. Τα σταθερά υψηλά ποσοστά παραγωγής υπογραμμίζουν τη σημασία που έχει για το Αννόβερο. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας που έχουν καταστήσει δυνατή αυτή τη φανταστική ανάπτυξη.»

Η Σειρά T παράγεται τόσο στο Hannover-Stöcken (για τα Multivan, California, Kombi, Caravelle, Transporter) όσο και στο εργοστάσιο του Poznan στην Πολωνία (Kombi, Caravelle, Transporter, pick-up). Μόνο κατά το περασμένο έτος, κατασκευάστηκαν 208.427 οχήματα T6 στις εγκαταστάσεις του Ανόβερου (175.290) και του Poznań (33.137) κάτι που σημαίνει ότι, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σημειώθηκε αύξηση κατά 4,5%.