Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του MAN Lions City είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αστικά λεωφορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ρεκόρ πωλήσεων για τη MAN Truck & Bus

6.629 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα των πωλήσεων της MAN Truck & Bus μέσα στο 2018 καθώς η εταιρεία κατέγραψε 8.310 νέες παραγγελίες και 7.204 πωλήσεις τουριστικών και αστικών λεωφορείων!

Εξαιρετικά επιτυχημένο ήταν το 2018 για τον κλάδο των λεωφορείων της MAN Truck & Bus καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, κατέγραψε 8.310 νέες παραγγελίες οχημάτων που είναι και η κορυφαία επίδοση στην ιστορία της εταιρείας.
Παράλληλα, τα 7.204 νέα λεωφορεία που διέθεσε είναι η 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για την εταιρεία και η καλύτερη από το 2008 και μετά, δηλαδή μετά την πρόσφατη χρηματοπιστωτική κρίση.
Σε σχετικές του δηλώσεις, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με αρμοδιότητα τις πωλήσεις και το Marketing, κ. Goran Nyberg ανέφερε πως: «… Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχουν καταφέρει να αναβαθμίσουμε τον κλάδο των λεωφορείων μας από ένα… προβληματικό παιδί σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα. Μέσα στο 2018 αυξήσαμε το μερίδιο αγοράς μας στην Ευρώπη στο 14,5% και οι πελάτες μας εκτιμούν πλέον την υψηλή αξιοπιστία, την ασφάλεια, την εντυπωσιακή σχεδίαση, την υψηλή άνεση, και τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνουν τα προϊόντα μας».
Αντίστοιχα, ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων λεωφορείων της εταιρείας, κ. Rudi Kuchta, ανέφερε πως: «… Με τα νέα Neoplan Tourliner και MAN Lions Coach, προσφέρουμε δύο κορυφαία οχήματα στον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων. Την ίδια στιγμή έχουμε ήδη ξεκινήσει το λανσάρισμα της εντυπωσιακής νέας γενιάς του MAN Lions City στην αγορά των αστικών λεωφορείων, ένα μοντέλο που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της οικονομίας ενώ, από το 2020 θα είναι διαθέσιμο και σε πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση».