Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σοκαριστικό το τροχαίο ατύχημα με το λεωφορείο, ευτυχώς χωρίς θύματα!

Σοκαριστικό το τροχαίο ατύχημα με το λεωφορείο, ευτυχώς χωρίς θύματα!

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου στον Άλιμο με 6 τραυματίες (+vid)

11.665 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2022)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με 6 ελαφρά -ευτυχώς- τραυματίες έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην παραλιακή στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, όταν ένα λεωφορείο της γραμμής Β2 εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στις γραμμές του Τραμ και προσέκρουσε σε κολόνα.

Λεωφορείο συγκρούστηκε με κολόνα του Τραμ στην Παραλιακή!

  • Της γραμμής Β2 Αθήνα – Ελληνικό
  • Στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου – Έκλεισε το Τραμ
  • 6 ελαφρά τραυματίες διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο
  • Από τα νεότερα οχήματα του στόλου της Ο.ΣΥ.
 
Σήμερα, 6 Μαΐου 2022, στις 07.35 π.μ., ένα λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β2 Αθήνα – Ελληνικό και ενώ ήταν επί της παραλιακής με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, εξετράπη της πορείας του, προσπέρασε το κράσπεδο του οδοστρώματος και εισήλθε στις γραμμές του Τραμ προσκρούοντας σε κολόνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

6 ελαφρά τραυματίες

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες. Από το συμβάν 6 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν προληπτικά στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Από τα νεότερα του στόλου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.): «Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του Στόλου της Εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της Ο.ΣΥ. είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής».

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγω πως αιτία για τη σύγκρουση αποτέλεσε το κλατάρισμα ενός ελαστικού του λεωφορείου.
 
Λόγω της πρόσκρουσης του λεωφορείου στην κολόνα με τα ηλεκτρικά καλώδια του Τραμ, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη γραμμή. Ειδικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να επισκευάσουν τη ζημιά που έχει προκληθεί.
 
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από τη ροή προγράμματος της ΕΡΤ:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »