Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Irizar i8 απέσπασε τον τίτλο του «Coach of the Year» για το 2018.

Σημαντική διάκριση για το Irizar i8

2.616 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Το νέο Irizar i8 απέσπασε την κορυφαία διάκριση για τον κλάδο των λεωφορείων καθώς αναδείχτηκε από την αρμόδια επιτροπή ως το «Coach of the Year» για το 2018.

Η κριτική επιτροπή από 22 χώρες της ΕΕ επέλεξε τελικά το νέο Irizar i8 ως τον νικητή του βαρύτιμου βραβείου «International Coach of the Year 2018» με τον εκπρόσωπο της ισπανικής εταιρείας να κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις του στους τομείς της σχεδίασης, την εφαρμοσμένης τεχνολογίας, της αποδοτικότητας χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του.
Παράλληλα, το Irizar i8 τα… κατάφερε περίφημα στο πρόσφατο «Euro Coach Test» που διοργανώθηκε Lingkoping της Σουηδίας όπου, η 14μετρη (3αξονική) έκδοση του, είχε εξαιρετικές επιδόσεις –μεταξύ άλλων- στις δοκιμές επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, απέναντι σε τρείς 12μετρους (2αξονικούς) ανταγωνιστές της, που ήταν φυσικά σημαντικά ελαφρύτεροι.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το νέο τουριστικό λεωφορείο της Irizar καλύπτει απόλυτα τις αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου R 66.02 ενώ στον σχετικό εξοπλισμό του συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας όπως τα AEBS, LDW, TPTMA, ACC και DFT.
Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε πως τα υπόλοιπα τουριστικά λεωφορεία που έλαβαν μέρος στον φετινό διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Coach of the Year 2018» ήταν τα Iveco Evadys, Mercedes-Benz Tourismo, Neoplan Tourliner, Scania Interlink HD και το διώροφο VDL Futura FDD2-141.