Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντική διάκριση για το Torsus Praetorian (+vid)

8.299 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2020)

Το εντυπωσιακό –εκτός δρόμου- λεωφορείο «Praetorian» της Torsus απέσπασε το βραβείο «Red Dot Award» στην κατηγορία «Product Design» για τη σχεδίαση και την ποιότητα κατασκευής του.

Η εταιρία Torsus, σε συνεργασία με την Werkemotion, έχει εξελίξει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον όχημα, το Praetorian, που ουσιαστικά είναι το πρώτο ειδικά εξελιγμένο λεωφορείο για χρήση σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Σχεδιασμένο για να μεταφέρει προσωπικό και εξοπλισμό ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές, το Praetorian βασίζεται σε πλαίσιο και μηχανικά μέρη της MAN Truck & Buses ενώ, μεταξύ άλλων εφοδιάζεται με κορυφαία σε ποιότητα στοιχεία όπως π.χ. τα ιδανικά για κίνηση εκτός δρόμου ελαστικά X-Line της Michelin.
Το ιδιαίτερο αυτό λεωφορείο λοιπόν απέσπασε φέτος το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Product Design» στα «Red Dot Awards», έναν θεσμό με ιστορία 60 ετών όπου, περισσότερα από 6.500 προϊόντα από 60 χώρες, διεκδικούν διακρίσεις σε τομείς όπως η σχεδίαση, η καινοτομία, η χρηστικότητα, η φιλικότητα προς το περιβάλλον κ.ο.κ.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Torsus, Vakhtang Dzhukashvili ανέφερε πως είναι προνόμιο και τιμή για την εταιρεία η βράβευση του Praetorian.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν περισσότερες πληροφορίες για το Torsus Praetorian στο video που ακολουθεί…