Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Isuzu επέλεξε την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και την Αθήνα για τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After-Sales της με περισσότερες από 80 συμμετοχές.

Ο Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας της Isuzu σε Ελλάδα – Βουλγαρία, κ. Ζαμπέλης, παρουσίασε τις δράσεις της εταιρείας στις εν λόγω αγορές.

Σημαντική εκδήλωση για την Isuzu

2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2017)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στην Αθήνα τις εργασίες του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After-Sales της εταιρείας (12-14/7).

Περισσότερα από 80 στελέχη της Isuzu, από 28 χώρες συγκεντρώθηκαν από 12 – 14 Ιουλίου στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες πολιτικές που αφορούν στα προϊόντα του μεγαλύτερου κατασκευαστή πετρελαιοκινητήρων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μεταξύ των ομιλητών στις εργασίες του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After-Sales της Isuzu ήταν και ο διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Isuzu, κ. Γιάννης Ζαμπέλης, που παρουσίασε τις δράσεις της εταιρείας στις χώρες αντιπροσώπευσης (Ελλάδα & Βουλγαρία).
Συνώνυμο της αξιοπιστίας για τα προϊόντα της καθόλη τη διάρκεια των 101 ετών ιστορίας της, η Isuzu επενδύει ολοένα και περισσότερο στον κλάδο του after-sales, την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση, προκειμένου να διατηρήσει ευχαριστημένους τους πελάτες της σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές.
Η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After-Sales της Isuzu σχεδιάστηκε από τα στελέχη της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, που με ιστορία 95 ετών, κατάφεται να πραγματοποιήσει το συνέδριο με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας μια γεύση από την ιστορία της Ελλάδας καθώς και τα πολιτιστικά δρώμενα της σύγχρονης Αθήνας.
Η επιλογή της πρωτεύουσας για την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After-Sales της Isuzu και η ανάθεση της διοργάνωσης του στην ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς για την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών που γίνεται μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.
Η Isuzu αποδεικνύει την ισχυρή παρουσίαση της τόσο στις αγορές της ΕΕ ενώ η ελληνική αγορά επιστρέφει στον «χάρτη» των σημαντικών επιχειρηματικών meeting points!