Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στα επόμενα χρόνια, η Skoda δεν αποκλείεται να λανσάρει ένα δικό της Pick-Up που λογικά, θα βασίζεται στο νέο VW Amarok.

Σκέψεις για ένα Skoda PickUp

7.218 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2016)

Στο περιθώριο του Διεθνούς Σαλονιού του Παρισιού, οι υπεύθυνος για θέματα πωλήσεων και μάρκετινγκ της Skoda, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να λανσάρει η εταιρεία και ένα μοντέλο Pick-Up.

Η Skoda βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης και εμπλουτισμού της γκάμας της με πιο πρόσφατη την προσθήκη σε αυτή του νέου μοντέλου Kodiaq μέσα στο 2016.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η τσέχικη εταιρεία που είναι θυγατρική του Ομίλου Volkswagen, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσθέσει στην γκάμα των εκπροσώπων της και ένα μοντέλο Pick-Up.
Σε σχετικές μάλιστα δηλώσεις του, το μέλος του ΔΣ της Skoda και υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing, κ. Werner Eichorn, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της εταιρείας για την κατηγορία των Pick-Up (η οποία εμφανίζει σημαντική αύξηση πωλήσεων, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει πως αυτό δεν συνεπάγεται πως η Skoda θα δρομολογήσει σχετικές εξελίξεις σύντομα.
Πέραν αυτού, στην περίπτωση που η Skoda αποφασίσει να συνεχίσει την δυναμική επέκταση της γκάμας της και σε κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων όπως τα Pick-Up, η νέα γενιά του VW Amarok φαντάζει ως η ιδανική «βάση» πάνω στην οποία θα εξελιχθεί το μελλοντικό Pick-Up της, όπως έχει συμβεί και τα μελλοντικά Renault Alaskan και Mercedes-Benz Pick-Up (GLT;) τα οποία βασίζονται στο νέο Nissan Navara.
Καταλήγοντας, ο κ. Eichhorn δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η κατηγορία των Pick-Up δεν είναι η μόνη που απασχολεί την Skoda καθώς, ένα μοντέλο Van θεωρείται πως θα μπορούσε να αναβαθμίσει την εμπορική της πολιτική ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση: «… Είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Θα πρέπει πρώτα να αναλύσουμε διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας ενέργειας».