Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Με δυναμική εμφάνιση το δίδυμο των νέων Mitsubishi L200 Ralliart που παρουσιάστηκαν στην Ταϊλάνδη.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με δυναμική εμφάνιση το δίδυμο των νέων Mitsubishi L200 Ralliart που παρουσιάστηκαν στην Ταϊλάνδη.

Σπέσιαλ έκδοση «Ralliart» για το Mitsubishi L200

5.185 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2021)

Χαρμόσυνη είδηση για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των οχημάτων επιδόσεων, είναι η αναβίωση της θρυλικής μάρκας «Ralliart» από τη Mitsubishi, με τη νέα σπέσιαλ ομώνυμη έκδοση του L200, ωστόσο, να είναι δυναμική μόνο αισθητικά...

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) λανσάρει τα πρώτα δύο οχήματα της μάρκας Ralliart που επανέρχεται στο προσκήνιο, μέσω δύο σπέσιαλ εκδόσεων των L200 και Pajero Sport. Τα εν λόγω οχήματα πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην 38η Διεθνή Έκθεση της Ταϊλάνδης, όπου και θα διατίθενται (το L200 ως Triton Ralliart).

Δυστυχώς ο δυναμισμός της έκδοση Ralliart περιρίζεται στην εμφάνιση...

Δυστυχώς ο δυναμισμός της έκδοση Ralliart περιρίζεται στην εμφάνιση...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Υπενθυμίζεται πως η Ralliart είναι η αυτόνομη εταιρεία επιδόσεων της Mitsubishi, η οποία έχει χτίσει την παγκόσμια φήμη της συμμετέχοντας σε αγώνες όπως το World Rally Championship (WRC) και το Dakar Rally. Ωστόσο σε πρώτο τουλάχιστον στάδιο, τα οχήματα που θα φέρουν το όνομά της δεν θα προσφέρουν επιπλέον οδηγικές συγκινήσεις, καθώς η αναβίωση ξεκινάει με την πώληση των ομώνυμων αξεσουάρ.
 
Κάπως έτσι, το νέο δίδυμο που υπογράφει η Ralliart, δηλαδή το pick-up και το μεσαίο SUV, ξεχωρίζουν μέσω σπέσιαλ αξεσουάρ, όπως τα αυτοκόλλητα γραφικά με τις κόκκινες, ασημί και μαύρες ρίγες, αλλά και τους κόκκινους λασπωτήρες που παραπέμπουν στα οχήματα ράλι του παρελθόντος. Επιπλέον, η γρίλια της μάσκας και οι τροχοί αλουμινίου φέρουν μαύρη απόχρωση, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες πινελιές και πατάκια με το λογότυπο της Ralliart.
 
Ειδικά σε ό,τι αφορά στο Triton Ralliart της Ταϊλάνδης, αυτό στηρίζεται στην χαμηλωμένη έκδοση του οχήματος που εμείς γνωρίζουμε ως L200 και λανσάρεται σε δύο εκδοχές αμαξώματος, τις Club Cab (Mega Cab) και Double Cab. Προκειμένου να ενισχυθεί ο δυναμισμός της ειδικής έκδοσης του pick-up, στον μπροστινό προφυλακτήρα υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ το κάλυμμα της καρότσας φέρει το λογότυπο Ralliart.
 
Επιπλέον, το δίχρωμο L200 διαθέτει μαύρους καθρέφτες, μαύρες χειρολαβές θυρών, μαύρη λαβή πίσω πόρτας και μαύρο πίσω προφυλακτήρα. Δύο εξωτερικές χρωματικές επιλογές είναι διαθέσιμες για το Triton Ralliart: ένα δίχρωμο εξωτερικό με λευκό αμάξωμα Solid White και μαύρη οροφή, αλλά και η μαύρη έκδοση Jet Black Mica.

«Είναι πραγματικά τιμή μας να επαναφέρουμε τα προϊόντα της μάρκας Ralliart στους φίλους της Mitsubishi Motors και της Ralliart», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MMC, Takao Kato, ο οποίος δεν παρέλειψε να συμπληρώσει: «Ξεκινώντας από αυτές τις ειδικές εκδόσεις Ralliart στην Ταϊλάνδη, σχεδιάζουμε να παρουσιάσουμε διαδοχικά περισσότερα ελκυστικά αντικείμενα. Εξετάζουμε επίσης ορισμένες συναρπαστικές δραστηριότητες στο εγγύς μέλλον, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να νιώσουν και να απολαύσουν το πνεύμα της Ralliart. Μείνετε συντονισμένοι με την αναβιωμένη Ralliart, έρχονται κι άλλα».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε