Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Musso Pick-Up της SsangYong βασίζεται σχεδιαστικά στη νέα γενιά του Rexton και θα λανσαριστεί στην ΕΕ μέσα στο καλοκαίρι του 2018.

Στο εσωτερικό της διπλής καμπίνας μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και πέντε ενήλικοι επιβάτες ενώ…

… με το μεικτό βάρος του να ανέρχεται στους 2,88t., είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο βάρους έως και 808 κιλών.

Στο CV Show 2018 το νέο Musso Pick Up

2.581 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Μετά την πρόσφατη Έκθεση Γενεύης, η SsangYong αναμένεται να παρουσιασεί εκ νέου το νέο Musso Pick-Up στο προσεχές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ στις 24 – 26 Απριλίου.

Μετά την 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (6-18/3), η SsangYong επέλεξε να παρουσιάσει επίσημα τον νέο εκπρόσωπο της στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών, το Musso Pick-Up, και στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (NEC CV Show 2018) που διοργανώνεται 24 – 26 Απριλίου.
Το νέο αυτό Pick-Up βασίζεται πολλαπλά από τα σχεδιαστικά του στοιχεία από τη νέα γενιά του Rexton ενώ το διπλοκάμπινο αμάξωμα του, προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για έως και πέντε επιβάτες στο εσωτερικό του.
Με μήκος αμαξώματος στα 5.095 χλστ., το νέο Musso Pick-Up είναι σε θέση να υποστηρίξει μια παλέτα ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο χώρο φόρτωσης του ενώ, με το μεικτό βάρος του να ορίζεται στους 2,88t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 808 κιλών ή να έλξει trailers βάρους έως και 3,5t.
Παράλληλα, ο πετρελαιοκινητήρας των 2,2λτ. με τον οποίο εφοδιάζεται, συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και αποδίδει ισχύ 181 ίππων με μέγιστη ροπή 400 ίππων και σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μέση κατανάλωση καυσίμου του ορίζεται στα 7,9λτ./100χλμ.