Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, οδηγούμε το νέο Ford Transit Custom επί γερμανικού εδάφους.

Μια από τις σημαντικές τροποποιήσεις του νέου μοντέλου είναι ο εντελώς αναβαθμισμένος εσωτερικός διάκοσμος με τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Παράλληλα, ιδιαίτερα δυναμικές και εντυπωσιακές είναι οι νέες εκδόσεις «Transit Custom Sport» με τον κινητήρα των 170 ίππων.

Στο δρόμο με το νέο Ford Transit Custom

2.271 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Μην χάσετε το νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά καθώς σε αυτό φιλοξενούμε τις εντυπώσεις μας από την πρώτη επαφή μας με το νέου Ford Transit Custom που οδηγήσαμε στη Γερμανία…

Σε μια ειδική εκδήλωση που προγραμμάτισε για τους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, η Ford μας έδωσε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε επί γερμανικού εδάφους το νέο Transit Custom, που πλέον έχει δεχθεί πολλαπλές και σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.
Πέραν των εξαιρετικών εκδόσεων του νέου κινητήρα «EcoBlue» με τις οποίες είναι διαθέσιμο το νέο Transit Custom (απόδοση 105, 130 ή 170 ίππων), η Ford ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις «ECOnetic» που προσφέρουν εξαιρετικά μειωμένο Συνολικό Κόστος Χρήσης του οχήματος δεδομένου ότι η μέση κατανάλωση τους έχει μειωθεί ως και στα 5,7λτ/100χλμ. (-6% σε σχέση με το πιο αποδοτικό υπάρχον μοντέλο) σε συνδυασμό με εκπομπές ρύπων από 148 g/km.
Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Ford στην κατηγορία των μεσαίων Vans έχει δεχθεί πολλαπλές τροποποιήσεις στη σχεδίαση του αμαξώματος (νέα μάσκα και προφυλακτήρας, τροποποιημένοι προβολείς ομίχλης και φυσικά, νέα φωτιστικά σώματα) που τον καθιστούν πιο δυναμικό και κομψό.
Παράλληλα όμως, εντελώς νέος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος όπου έχουν τροποποιηθεί τόσο ο πίνακας οργάνων όσο και η σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας ενώ, έχουν προβλεφθεί και πολλαπλοί νέοι αποθηκευτικοί χώροι, κυριολεκτικά για τα… πάντα.
Αντίστοιχα, στον εξοπλισμό του νέου Transit Custom έχουν προστεθεί αρκετές νέες τεχνολογικές καινοτομίες όπως τα Intelligent Speed Assist, Blind Spot System, Cross Traffic Alert, Pre-Collision Assist με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών κ.ο.κ. χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τα νέα προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής έως και 8 ιντσών.
Καταλήγοντας, εκτός των… συμβατικών εκδόσεων του νέου Ford Transit Custom, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε και τις δυναμικές εκδόσεις «Sport» με τις χαρακτηριστικές λωρίδες που διατρέχουν κατά μήκος το κάλυμμα του κινητήρα, την οροφή και το πίσω μέρος του αμαξώματος ενώ, πέραν του νέου μοντέλου (του οποίου η παραγωγή ξεκινά προς το τέλος του 2017), η Ford μας παρείχε και μια… πρόγευση των νέων «Plug-in Hybrid» (PHEV) εκδόσεις του Transit Custom που θα λανσαριστούν μέσα στο 2019.
Οι εν λόγω εκδόσεις θα εφοδιάζονται με ένα υβριδικό σύστημα κινητήρων που αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και τον γνωστό EcoBoost βενζινοκινητήρα των 1,0λτ. (ισχύος 100 ίππων), που διασφαλίζουν αυτονομία έως και 550 χλμ.!