Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με μοναδικό τρόπο η Bridgestone παρουσίασε το νέο της ελαστικό για φορτηγά. Το DURAVIS R002

Το COACH - P001 υπόσχεται άνετα και ασφαλή ταξίδια. Η νέα εποχή στα ελαστικά λεωφορείων

Το Fleet Pulse θα φροντίσει, ώστε ο στόλος σας να είναι πάντα "υγιής" .

Τα 2 νέα ελαστικά της Bridgestone θα βρίσκονται σύντομα στην ελληνική αγορά

Με την Web Fleet Solutions η Bridgestone γίνεται ο κυρίαρχος "παίκτης" στις λύσεις κινητικότητας και διαχείρισης στόλων.

Στόχος η κορυφή!

10.673 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Δύο νέα ελαστικά, συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων ως και διαγωνισμό στα …πέναλτι, είχε το μενού της ενδιαφέρουσας παρουσίασης των νέων προϊόντων της Bridgestone, στην οποία παρευρεθήκαμε.

Με εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε η ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε. να κάνει γνωστά στο ελληνικό κοινό τα νέα προϊόντα της Bridgestone. Ανοίγοντας  τις εγκαταστάσεις της σε συνεργάτες και φίλους, παρουσίασε με πλήρη λεπτομέρεια τη νέα εποχή στα ελαστικά για επαγγελματικά αυτοκίνητα και το μέλλον στον τομέα της διαχείρισης στόλων.

Με τρόπο εντυπωσιακό, χρησιμοποιώντας το πλαινό μέρος της ρυμούλκας ενός φορτηγού (προφανώς και φορούσε ελαστικά Bridgestone) ως επιφάνεια προβολής προτζέκτορ, παρουσίασε το νέο της «αθόρυβο» ελαστικό για λεωφορεία COACH – P001 (με την εντυπωσιακή ευρωπαϊκή ετικέτα) και την νέα «ναυαρχίδα»  της στο χώρο των φορτηγών DURAVIS R002, το οποίο όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε. κ. Διαμαντόπουλος Παναγιώτης πρόκειται για τον «θεό των ελαστικών».

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία ζωντανή αναπαράσταση λειτουργίας του Fleet Pulse  (σύστημα που “προστατεύει την υγεία  των στόλων οχημάτων”). Ενώ κατόπιν είχαν μία πρώτη γνωριμία με την Web Fleet Solutions, την εταιρία που προέκυψε από την εξαγορά της Tom Tom Telematics από την Bridgestone, καθιστώντας την πλέον ως το νούμερο ένα πάροχο λύσεων στόλου στην Ευρώπη.

Τέλος οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μία 6αδα DURAVIS R002 και αισθητήρες Fleet Pulse εκτελώντας …πέναλτι. Φυσικά το τέρμα ήταν μία 3αδα από τα εν λόγω ελαστικά σε σχήμα πυραμίδας, με τους επίδοξους ποδοσφαιριστές να πρέπει να περάσουν την μπάλα μέσα από την “τρύπα”, των ελαστικών. Για τα ...πρακτικά οι νικητές ήταν οι κύριοι:

- Λιεπούρης Δημήτριος
- Θεοφανόπουλος Λεωνίδας
- Λουκάς Ιωάννης



Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα στην ομάδα της Bridgestone.

Νέο Ελαστικό COACH – P001

Τι ζητά ένας οδηγός λεωφορείου ή κάποιος που έχει ένα στόλο οχημάτων; Αρχικά την μείωση των λειτουργικών εξόδων (καύσιμα, συντήρηση), χωρίς φυσικά να επηρεάζονται τα επίπεδα  ασφαλείας στην μετακίνηση, αλλά και να προσφέρει στους επιβάτες την απαραίτητη άνεση την ώρα του ταξιδιού.

Η Bridgestone σχεδίασε-κατασκεύασε ένα ελαστικό που στοχεύει να φέρει την επανάσταση στο segment των ελαστικών λεωφορείων. Ο λόγος για το Coach – AP001, το οποίο  αναπτύχθηκε με βάση 5 βασικούς άξονες : άνεση, ασφάλεια, κόστος καυσίμων, βιωσιμότητα και τεχνολογία.

DURAVIS R002: Μια νέα ναυαρχίδα γεννιέται!

Οι «πρωταθλητές» στην βιομηχανία μεταφορών είναι εκείνοι που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και  την μέγιστη παραγωγικότητα, με το όσο το πιο δυνατόν μικρότερο λειτουργικό κόστος.  Έτσι λοιπόν και το ελαστικό που ψάχνουν για τα φορτηγά τους θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τα παραπάνω.

Η απάντηση της Bridgestone στις ανάγκες τους ακούει στο όνομα DURAVIS R002, το οποίο παρέχει εξαιρετική διάρκεια ζωής για να βοηθήσει τους στόλους να μειώσουν τα έξοδα. Πρόκειται για ένα υπέρ - ανθεκτικό ελαστικό, σχεδιασμένο για εθνικές διαδρομές, εντός και εκτός πόλης, το οποίο παρέχει και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Fleet Pulse: Προστατεύετε την υγεία του στόλου σας;

Ο μεγάλος εφιάλτης των επιχειρήσεων στον κλάδο των μεταφορών είναι η ακινητοποίηση των οχημάτων του στόλου τους, εξαιτίας κάποιας βλάβης. Στην ουσία αυτό συνεπάγεται σε έξοδα και απώλεια εσόδων.
Το Fleet Pulse της Bridgestone υπόσχεται έναν «υγιή» στόλο, ο οποίος θα είναι πλήρως λειτουργικός και θα βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο.

Με στόχο την κυριαρχία και στις λύσεις κινητικότητας


Ο λόγος φυσικά για την Bridgestone! Εξαγοράζοντας την TomTom Telematics και μετονομάζοντας την σε Web Fleet Solutions προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα ψηφιακής κινητικότητας και λύσεων για στόλους, όντας  κυρίαρχος «παίκτης».

Αυτό άλλωστε δείχνουν και τα νούμερα, αφού στο σύστημά της υπάρχουν ήδη περισσότεροι από 50.000 πελάτες, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα από 900.000 οχήματα.