Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταξύ των αλλαγών στη σχεδίαση του νέου Movano αξίζει να αναφέρουμε τη νέα μάσκα και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Μαζί με τα νέα Combo Cargo (αριστερά) και Vivaro (κέντρο), το νέο Movano συμπληρώνει την πλήρη ανανέωση της γκάμας ελαφρών επαγγελματικών της Opel.

Συμπληρώνοντας την νέα γκάμα της Opel

6.633 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Μετά τα νέα Combo Cargo και Vivaro, η Opel συμπληρώνει την πλήρη ανανέωση της γκάμας της με την παρουσίαση του νέου Movano.

Mε σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς, πληρέστατη γκάμα εκδόσεων καθώς και πιο ευρύχωρο και εργονομικό εσωτερικό με πολλαπλές «έξυπνες» καινοτομίες, το νέο Movano, ο κορυφαίος σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες εκπρόσωπος της Opel, αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ σύντομα.
Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του αμαξώματος, οι αλλαγές δεν είναι πολλές και περιορίζονται στη νέα –μεγαλύτερη σε διαστάσεις- κάθετη μάσκα, τα επίσης νέα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν λυχνίες τύπου LEDs και άλλες μικρότερες λεπτομέρειες όπως οι ελαφρώς πιο τονισμένοι θόλοι των τροχών.