Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο χώρος «εργασίας» για τον οδηγό έχει δεχθεί πολλαπλές τροποποιήσεις προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα και η εργονομία ενώ…

… βασικός γνώμονας των σχεδιαστών της Neoplan ήταν η βελτίωση της θέσης οδήγησης και της άνεσης που απολαμβάνει ο οδηγός καθΆ όλη τη διάρκεια του δρομολογίου.

Βελτιωμένος χώρος εργασίας και για τον οδηγό

12.254 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2020)

Όπως ήταν φυσικό, η Neoplan πραγματοποίησε και αρκετές αναβαθμίσεις στον χώρο για τον οδηγό με βασικό γνώμονα την βελτίωση της εργονομίας και της άνεσης στον χειρισμό του οχήματος.
Στο κεντρικό πάνελ π.χ. μπορούν να φιλοξενηθούν έγγραφα διαστάσεων Α4 καθώς και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό ενώ αλλαγές έχουν υπάρξει και στην «ομαδοποίηση» των διακοπτών. Η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι επίσης βελτιωμένη ενώ, πολλαπλές είναι και οι επιλογές στα προηγμένα συστήματα πολυμέσων. Το –τελευταίας γενιάς- «Multi Media Coach Infotainment System» (MMC) είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις «Basic» (με οθόνη 5 ιντσών) και «Advenced» (με οθόνη 7 ιντσών, ενώ μεταξύ των λειτουργιών του συγκαταλέγεται η δυνατότητα φωνητικών εντολών και η ταυτόχρονη σύνδεση ακόμη και με δύο κινητά τηλέφωνα.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)