Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Πολυτελές, πολυχρηστικό, αποδοτικό

12.003 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2020)

Το πλήρως αναβαθμισμένο νέο Tourliner είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, προσφέροντας πρωτόγνωρο επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και πολυτέλειας, χωρίς να επιβαρύνεται το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του.

Η νέα γενιά του πολυχρηστικού Neoplan Tourliner πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2016) το περασμένο φθινόπωρο και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των ειδικών όσο και του κοινού χάρη την επιβλητική και δυναμική νέα σχεδίαση και τις αναρίθμητες τεχνολογικές της αναβαθμίσεις.
Αποτελώντας ουσιαστικά τη βασική επιλογή στη γκάμα της Neoplan για την κατηγορία των πολυτελών τουριστικών λεωφορείων, το νέο Tourliner μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών ενώ οι πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και η δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης του εσωτερικού, το καθιστά μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς.
Παράλληλα, ο νέος εκπρόσωπος της Neoplan ενσωματώνει πολλαπλές καινοτομίες τόσο σε θέματα σχεδίασης και εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, όσο και σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη.
 
Πολλαπλές οι σημαντικές διακρίσεις… ήδη!
Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο Tourliner είναι η δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος του, όπως θα δούμε και παρακάτω.
Μάλιστα, ο νέος εκπρόσωπος της Neoplan έχει ήδη αποσπάσει πολλαπλές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε τη βράβευση του ως το κορυφαίο όχημα στον θεσμό «iF Design Award 2017». Το νέο Tourliner απέσπασε συγκεκριμένα την πρώτη θέση μεταξύ 5.575 προϊόντων, από 2.675 συμμετέχοντες (από 59 χώρες) που έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, στην κατηγορία των οχημάτων (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, λεωφορεία κ.ο.κ.). Η κριτική επιτροπή του εν λόγω θεσμού, αποτελούνταν από 58 ειδικούς από 19 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι έκριναν ως εξαιρετική τη σχεδίαση του νέου Tourliner σε διάφορους τομείς που εκτός από τη μορφή του εξωτερικού και του εσωτερικού του οχήματος, περιλαμβάνουν και θέματα που άπτονται της καινοτομίας, της εργονομίας, της χρηστικότητας και της φιλικότητας του προϊόντων προς το περιβάλλον.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις