Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο Tourliner είναι σε θέση να προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στους επιβάτες του σε πολλαπλές εφαρμογές.

Το μεγάλο πλάτος των πλευρικών θυρών καθώς και το αυξημένο πλάτος του κεντρικού διαδρόμου, διευκολύνει την επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών.

Σημαντικά τροποποιημένος, ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για την ελκυστική διχρωμία από γκρι και μπεζ επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες.

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν πλέον ένα βελτιωμένο σύστημα κλιματισμού ενώ…

Όπως είναι φυσικό, η Neoplan προσφέρει πολλαπλούς τύπους καθισμάτων ενώ, ανάλογα με τις απαιτήσεις, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και δύο αμαξίδια ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

… όλες οι θέσεις εφοδιάζονται με έως και δύο θύρες USB.

Κορυφαίο επίπεδο άνεσης και έμφαση στην πολυτέλεια

12.248 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2020)

Δεδομένης της χρήσης για την οποία προορίζεται, το νέο Tourliner δεν θα μπορούσε παρά να διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες του.
Το μεγάλο άνοιγμα των πλευρικών θυρών διασφαλίζουν την εύκολη πρόσβαση σε ένα πλήρως τροποποιημένο εσωτερικό όπου, οι επενδύσεις σε γκρι και μπεζ χρώμα που έχουν επιλεγεί, σε συνδυασμό με τις αρκετές αλλαγές στη δομή του αμαξώματος, προσφέρουν μια αίσθηση ευρυχωρίας από την πρώτη στιγμή.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Neoplan, σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό φωτισμό του χώρου για τους επιβάτες, καθώς εκτός του «κρυφού φωτισμού στην οροφή του οχήματος, υπάρχουν νέα ατομικά φωτιστικά σώματα σε όλες τις θέσεις.
Επιπρόσθετα, η ανύψωση του κεντρικού διαδρόμου στον χώρο των επιβατών, καθιστά ευκολότερη στην πρόσβαση στις –αεροπορικού τύπου- μπαγκαζιέρες στην οροφή του οχήματος.
Πέραν αυτού, έμφαση έχει δοθεί στην βελτίωση τόσο της απόδοσης όσο και της λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού ενώ, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, όλες ανεξαιρέτως οι θέσεις μπορούν να εφοδιαστούν με διπλές θύρες UDB.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως το πλήρως επίπεδο δάπεδο στο χώρο για τους επιβάτες, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του οχήματος να διαμορφώσει με τον καλύτερο τρόπο την χωροταξική διαρρύθμιση, την στοίχιση και τον αριθμό των θέσεων, αναλόγως των αναγκών του. Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως η Neoplan έχει προβλέψει τη δυνατότητα τοποθέτησης μιας ειδικής ανυψωτικής πλατφόρμας σε όλες τις εκδόσεις του νέου Tourliner ενώ, ανάλογα με τις απαιτήσεις, έως και έξι σειρές καθισμάτων μπορούν να μετακινηθούν προκειμένου να διασφαλιστεί χώρος για ένα ή δύο αμαξίδια ατόμων με κινητικές δυσκολίες.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)