Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
THINKTOOL Reader HD: Έξυπνο διαγνωστικό για βαρέα οχήματα από τη Think Garage

THINKTOOL Reader HD: Έξυπνο διαγνωστικό για βαρέα οχήματα από τη Think Garage

6.471 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

To THINKTOOL READER HD είναι ένα έξυπνο διαγνωστικό όργανο για περισσότερα από 31 επαγγελματικά βαρέα οχήματα και μηχανήματα έργου. Το THINKTOOL READER HD προσφέρει παγκόσμια κάλυψη οχημάτων. Πλήρεις δυνατότητες για κωδικούς, ζωντανά δεδομένα, δοκιμές ενεργοποίησης, προγραμματισμούς κ.α.

 
Διάγνωση σε επίπεδο κατασκευαστή οχήματος (ΟΕΜ).

Το THINKTOOL READER HD έχει ολοκληρωμένες δυνατότητες πλήρη σάρωση οχήματος, ανάγνωση και διαγραφή κωδικών DTC, ζωντανή ροή δεδομένων, ανάγνωση πληροφοριών έκδοσης, ειδικές λειτουργίες, δοκιμή ενεργοποίησης και δημιουργία αναφορών δοκιμών.
 
Ειδικές λειτουργίες
 
Το THINKTOOL Reader HD ενσωματώνει τις πιο ευρέος χρησιμοποιούμενες ειδικές λειτουργίες σε μια απλή εφαρμογή όπως αναζωογόνησης φίλτρου DPF, κωδικοποίηση εγχυτήρα και άλλα. Αρκεί η επιλογή της ειδικής λειτουργίας και  το THINKTOOL Reader HD συνδέεται με το κατάλληλο σύστημα, επιλέγει την λειτουργία και την εκτελεί.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δείτε περισσότερα για το THINKTOOL READER HD στα 2 παρακάτω βίντεο

 

Θα το βρείτε και στην ελληνική αγορά από την Think Garage

Τα εργαλεία της Thinktool μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η  Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και εμπόρους που εργάζονται στην αγορά του αυτοκινήτου και θέλουν να είναι καινοτόμοι στο χώρο τους. Έχει τη δυνατότητα να παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένα τεχνικά σεμινάρια, καθώς και σεμινάρια οργάνωσης και διοίκησης της εταιρίας τους. Με αυτό τον τρόπο είναι συνεχώς ενημερωμένοι και έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά που δραστηριοποιούνται.


THINK GARAGE
 Τηλ.: 210 5696 990 / 210 5696 997
Email : [email protected]
https://www.thinkgarage.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »