Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Caravans αλλάζουν μορφή!

6.891 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2019)

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και δυνατότητες, το νέο πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Peugeot που βασίζεται στο νέο Boxer 4x4, υπόσχεται συγκινήσεις για τους λάτρεις της περιπέτειας…

Η Peugeot αποφάσισε να τροποποιήσει πλήρως την εικόνα του εξαιρετικά επιτυχημένου Boxer προσδίδοντας του μια εντελώς νέα και άκρως δυναμική σχεδίαση, πρωτοποριακά υλικά σε όλους τους τομείς, προκειμένου να το… μεταμορφώσει σε ένα πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με την ονομασία «Boxer 4x4 Concept».
Αναλύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του εν λόγω μοντέλου, αξίζει να σταθούμε αρχικά στην ειδική βαφή (Wanderlust Green) που το κάνει να ενσωματώνεται απόλυτα με το… φυσικό του περιβάλλον που φυσικά δεν περιλαμβάνει τον αστικό ιστό.
Πολλαπλές είναι και οι τροποποιήσεις στον προφυλακτήρα, τη μάσκα, τα καλύμματα των τροχών και αλλού, προκειμένου να ενισχυθεί τόσο ο δυναμισμός του οχήματος όσο και η πρακτικότητα του.
Ειδικές συστοιχίες από λυχνίες LED προσφέρουν επιπλέον φωτισμό σε όλες τις φάσεις των… αποδράσεων των επιβατών του εν λόγω πρωτότυπου οχήματος ενώ, στο εσωτερικό, σε ένα περιβάλλον εμβαδού 10 τ.μ. έως και τρεις ενήλικοι θα απολαύσουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.
Στον σχετικό εξοπλισμό του Boxer 4x4 Concept συγκαταλέγονται στοιχεία όπως κουζίνα, τραπεζαρία, κρεβάτια, τουαλέτα ενώ, πολλαπλές είναι οι επενδύσεις από ξύλο, δέρμα και υψηλής ποιότητα συνθετικά υφάσματα παντού.
Δεδομένης της χρήσης για την οποία προορίζεται, το εν λόγω πρωτότυπο Caravan δεν θα μπορούσε παρά να εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης από τη Dangel ενώ, οι εκτός δρόμου δυνατότητες του ενισχύονται από στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 50 χλστ. σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου αλλά και τα ελαστικά της BF Goodrich.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως την κίνηση του εν λόγω μοντέλου αναλαμβάνει ένας BlueHDi πετρελαιοκινητήρας με ισχύ 165 ίππων και 370 Nm ροπής που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ, περισσότερα για το εντυπωσιακό πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας μπορείτε να βρείτε στο video που ακολουθεί…