Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Duravis Van της Bridgestone, είναι ιδανικά για ηλεκτροκίνητα

1.780 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2024)
Τα Duravis Van της Bridgestone, είναι ιδανικά για ηλεκτροκίνητα

- Η Bridgestone το διαθέτει στην EV-ready γκάμα της για Van
- Είναι ανθεκτικό και ήσυχο με πολύ μικρή αντίσταση κύλισης, τονίζει η Bridgestone
- Με καλή πρόσφυση και σε στεγνό και σε βρεγμένο οδόστρωμα
- Διατίθεται σε 3 διαστάσεις με πολλές επιλογές για όλους τους οδηγούς

Η Bridgestone το διαθέτει στην EV-ready γκάμα της για Van

Η Bridgestone λάνσαρε τα νέα ελαστικά της, τα οποία είναι κατάλληλα για ημιφορτηγά. Τα Duravis Van ελαστικά, είναι το νέο δημιούργημα της ιαπωνικής εταιρείας και στοχεύουν να χτυπήσουν την ηλεκτροκίνητη αγορά αφού είναι EV-Ready (ελαστικά δηλαδή τα οποία έχουν μικρή τριβή για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας)
 

Είναι ανθεκτικό και ήσυχο με πολύ μικρή αντίσταση κύλισης, τονίζει η Bridgestone

Σύμφωνα με τη Bridgestone τα νέα Duravis Van έχουν ενισχυθεί με νέες τεχνολογίες για καλύτερες επιδόσεις κατά της φθοράς. Τα νέα ελαστικά, με τον νέο καινοτόμο σχεδιασμό του πέλματος τους, αλλά και σχεδιασμένα με βάση τη νέα Nano-Proτεχνολογία, μειώνουν τα κενά στο κέντρο με αποτέλεσμα να πατάνε ομαλότερα και να έχουν μικρή αντίσταση κύλισης. Όλα αυτά δημιουργούν ένα λάστιχο το οποίο είναι ήσυχο αλλά και ανθεκτικό, ενώ έχει ενισχυθεί και με 0,8 χιλ. στρώση περιφερειακής γόμας για προστασία από τα κράσπεδα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με καλή πρόσφυση και σε στεγνό και σε βρεγμένο οδόστρωμα

Ακόμα, η Bridgestone τονίζει ότι τα νέα ελαστικά έχουν τις καλύτερες επιδόσεις φρεναρίσματος και πρόσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα από όλα τα υπόλοιπα θερινά ελαστικά ημιφορτηγών. Αυτό συμβαίνει χάρη στο νέο σχεδιασμό των αυλακώσεων που έχουν στόχο την απομάκρυνση του νερού.
 

Διατίθενται σε τρείς διαστάσεις με πολλές επιλογές για όλους τους οδηγούς

Τα Duravis Van διατίθενται σε τρεις διαστάσεις ζάντας (15, 16, 17 ιντσών) αλλά με μεγάλη γκάμα μεγεθών αναλόγως τα θέλω του οδηγού.