Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ένα από τα συνολικά 34 πλήρως ηλεκτρικά Nissan e-NV200 που θα διαθέτει σύντομα ο στόλος οχημάτων της Skroutz.

Ένα από τα συνολικά 34 πλήρως ηλεκτρικά Nissan e-NV200 που θα διαθέτει σύντομα ο στόλος οχημάτων της Skroutz.

Τα Nissan e-NV200 της Skroutz

2.761 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Τα πρώτα δέκα από τα συνολικά 34 πλήρως ηλεκτρικά Nissan e-NV200, παρέλαβε πρόσφατα η γνωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, Skroutz, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της δράσης της.

Μαζί με την Skroutz Last Mile, η Skroutz -η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα- ενισχύει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα με τα προσφάτως παραληφθέντα 10 ηλεκτρικά e-NV200, που θα δρομολογηθούν για την ταχυμεταφορά αγαθών, ενώ άλλες 24 μονάδες του οχήματος θα προστεθούν στον στόλο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η Skroutz, με την ενσωμάτωση των αμιγώς ηλεκτρικών Nissan e-NV200 στον στόλο των οχημάτων της, σκοπεύει να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα των ταχύ-μεταφορών.
 
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Skroutz, το κάθε van κάνει 50-60 παραδόσεις ανά ημέρα, που σημαίνει 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια. Αντικαθιστώντας 34 van με κινητήρα euro6 diesel (με εκπομπές CO2 της τάξης των 120 γρ./χλμ.) με αντίστοιχα ηλεκτρικά (με μηδενικές εκπομπές ρύπων), η εταιρεία θα εκπέμπει 4.080 γρ. CO2 λιγότερο, ανά βάρδια (8ώρο).
 
Υπενθυμίζεται, πως η Nissan θα λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar, που θα διαδεχθεί το e-NV200, ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα μαζικής παραγωγής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε