Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To 100% ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200 είναι διαθέσιμο με κόστος από 31.076 ευρώ (με βάση και την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»).

Πέραν των εξαιρετικών μεταφορικών του δυνατοτήτων (ωφέλιμος χώρος φόρτωσης της τάξης των 4,2 κ.μ.)…

… το e-NV200 διακρίνεται για το εργονομικό και πλούσια εξοπλισμένο χώρο… εργασίας για τον οδηγό.

H Seagull «πρασινίζει» τον στόλο οχημάτων της

19.129 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Με την προσθήκη εννέα ηλεκτροκίνητων Nissan e-NV200, η εταιρεία μεταφορών & logistics «Seagull» μειώνει σημαντικά το περιβαλλοντικό ενισχύει θετικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Στο πλαίσιο της μετάβασης της σε μια νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας για τις εμπορευματικές της μεταφορές, η εταιρεία μεταφορών και logistics «Seagull» προσέθεσε στον στόλο οχημάτων της εννέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητα, Nissan e-NV200.
Κατά την παράδοση των οχημάτων στη Seagull, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Νικ.Ι. Θεοχαράκης, κ. Τ. Θεοχαράκης ανέφερε σχετικά: «… Η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που υποδεχόμαστε όλοι με πολύ μεγάλη ικανοποίηση αλλά και μεγάλες προσδοκίες. Η Seagull με την προσθήκη των 9 ηλεκτρικών Van e-NV200 στον στόλο της, ανοίγει νέους δρόμους στις μεταφορές, επιδεικνύοντας έμπρακτα πως οι εταιρείες μπορούν να επιτύχουν μηδενικό αποτύπωμα ρύπων, μειώνοντας παράλλγλα σε μεγάλη κλίμακα και τα έξοδα κίνησης τους».
Σε ότι αφορά στο Nissan e-NV200, αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελεί επί σειρά ετών ένα από τα δημοφιλέστερα –αμιγώς ηλεκτροκίνητα- ελαφρά επαγγελματικά οχήματα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η νέα γενιά του με την αναβαθμισμένη μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh, προσφέρει μέγιστη αυτονομία (με μια φόρτιση) της τάξης των 200 χλμ. (σε συνδυασμό κύκλο κίνησης) έως 301 χλμ. (σε αστικό κύκλο κίνησης) με βάση το πρότυπο WLTP.
Πέραν της πλήρως αθόρυβης λειτουργίας του, δεδομένης της απουσίας κραδασμών, μηχανικών θορύβων κ.ά., το 100% ηλεκτροκίνητο e-NV200 προσφέρει εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες δεδομένου πως, ο πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος φόρτωσης του έχει ωφέλιμο όγκο 4,2κ.μ. και μπορεί να υποστηρίξει έως και δύο ευρωπαλέτες ή φορτία βάρους έως 701 κιλών.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως, με βάση την επιδότηση που προβλέπεται από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το κόστος αγοράς του Nissan e-NV200 ορίζεται στα 31.076 ευρώ (αρχική τιμή 36.490 ευρώ) ενώ αντίστοιχα, η 7θέσια επιβατική έκδοση του μοντέλου με την ονομασία «e-Evalia» διατίθεται σε τιμή εκκίνησης από 31.682 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής της τάξης των 37.180 ευρώ).