Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα URBANMAX COMMUTER της Goodyear

29.014 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2024)
Τα URBANMAX COMMUTER της Goodyear

- Είναι ελαστικό σχεδιασμένο για πούλμαν και λεωφορεία
- Σχεδιασμένο για μεγάλη ανθεκτικότητα και οδηγικές αποδόσεις
- Μειωμένη και η κατανάλωση καυσίμου
- Βγαίνει σε ένα μόνο μέγεθος και υποστηρίζει τεχνολογία RFID

Είναι ελαστικό σχεδιασμένο για πούλμαν και λεωφορεία

Η Goodyear διαθέτει τα ελαστικά URBANMAX COMMUTER. Είναι κατάλληλα για λεωφορεία. Προσφέρουν ασφάλεια, ανθεκτικότητα και υψηλές οδηγικές αποδόσεις εκτός και εντός πόλης ενώ έχουν γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πούλμαν και λεωφορείου . Ένας ακόμη στόχος των συγκεκριμένων ελαστικών είναι και η μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.
 

Σχεδιασμένο για μεγάλη ανθεκτικότητα και οδηγικές αποδόσεις

Με σύγχρονο σχεδιασμό και πολλές καινοτομίες η Goodyearδημιούργησε ένα λάστιχο το οποίο όχι μόνο είναι αρκετά ανθεκτικό αλλά και αξιόπιστο στον δρόμο, με την οδηγική εμπειρία να παραμένει στιβαρή και σταθερή σε όλες τις συνθήκες, είτε σε διαδρομή πόλης είτε σε αγροτικούς δρόμους.

Τα ελαστικά έχουν ενισχυθεί στα πλευρικά τοιχώματα με δείκτες φθοράς, ενώ οι αυλακώσεις στο πέλμα τη μειώνουν. Ακόμα, σύμφωνα με τον αμερικάνο κατασκευαστή τα νέα URBANMAX COMMUTER προσφέρουν πιο άνετη οδήγηση για μεγάλες διαδρομές με μειωμένο θόρυβο κύλισης ενώ δίνουν την δυνατότητα για φρενάρισμα σε πολύ μικρές αποστάσεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μειωμένη και η κατανάλωση καυσίμου

Στην Goodyear τα URBANMAX COMMUTER έχουν ενισχυθεί με μείγμα πλέγματος χαμηλότερης ανάπτυξης θερμοκρασιών και υψηλής αντοχής στην τριβή για καλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου.
 

Βγαίνουν σε ένα μόνο μέγεθος, υποστηρίζουν την τεχνολογία RFID

Τα URBANMAX COMMUTER βγαίνουν σε ένα μόνο μέγεθος, ενώ τέλος  υποστηρίζουν την τεχνολογία RFID για την ανάγνωση των δεδομένων των ελαστικών, δίνοντας στον οδηγό την αίσθηση της ασφάλειας αλλά και την δυνατότητα καλύτερης λήψης αποφάσεων.