Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποιο είναι το οικονομικότερο μοντέλο της κατηγορίας των Mεσαίων Van;

Ποιο είναι το οικονομικότερο μοντέλο της κατηγορίας των Mεσαίων Van;

Ψάχνεις Van θηρίο; 9 μοντέλα από 24 χιλιάρικα!

31.889 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Τα Μεσαία Van συγκαταλέγονται στα πιο ευρύχωρα ελαφρά επαγγελματικά, ενώ ο συνδυασμός τιμής, χώρων και επιδόσεων, τα καθιστά κορυφαία επιλογή!

Πλήρως αναβαθμισμένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, τα Μεσαία Vans είναι εκ των πιο σύγχρονων τεχνολογικά επιλογών που προσφέρει η ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Οι κορυφαίοι χώροι και οι σύγχρονοι ισχυροί πετρελαιοκινητήρες τους, κάνουν τις μεταφορές προϊόντων εντός και εκτός πόλης, παιχνιδάκι.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, με το συνολικό μήκος του αμαξώματος τους να μην υπερβαίνει τα 5,4μ., είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με μήκος έως και 4,15μ.! Αντίστοιχα, ενώ το μεικτό βάρος τους δεν υπερβαίνει τους 3,4t., είναι σε θέση να μεταφέρουν φορτία βάρους έως και 1.449 κιλών.

Σε όλα τα παραπάνω μπορείτε να προσθέσετε τους εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Με αυτό το δεδομένο, δεν είναι τυχαίο πως όλα τα μοντέλα που παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν, είναι διαθέσιμα και σε επιβατικές εκδόσεις για έως και εννέα επιβάτες.

Πόσο κοστίζουν όμως οι εκπρόσωποι της κατηγορίας; Ποια είναι τα μοντέλα με την χαμηλότερη αρχική τιμή; Συγκεντρώσαμε τις τιμές λιανικής των δημοφιλέστερων εκδόσεων κάθε μοντέλου και σας τις παρουσιάζουμε.