Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Ταξίδεψε» στην Ολυμπία Οδό από το σπίτι σου

2.119 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2018)

Η Ολυμπία Οδός παρουσίασε μια καινοτόμο υπηρεσία η οποία προσφέρει εικονική περιήγηση σε 15 επιλεγμένα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, επιτρέποντας στην ουσία στον άνθρωπο να «ταξιδέψει» στον άξονα Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα από τον καναπέ του σπιτιού του.

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία εγκαινίασε η Ολυμπία Οδός λίγο μετά την ολοκλήρωση του έργου, η οποία αφορά στην εικονική περιήγηση με τεχνολογία θέασης 360  μοιρών σε υψηλή ευκρίνεια για 15 προορισμούς κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω τεχνολογία ονομάζεται Ολυμπία Οδός Virtual Tour και έχει ως σκοπό μέσα από εντυπωσιακά πανοραμικά πλάνα να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει, έστω και απομακρυσμένα, τη Βόρεια Πελοπόννησο. 

Υπογραμμίζουμε πως, για καθένα από τα 15 σημεία ενδιαφέροντος υπάρχει πληροφοριακό υλικό για την ιστορία ή άλλες λεπτομέρειες σε ελληνικά και αγγλικά, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό. Πέραν αυτού, αξίζει να αναφερθεί πως αυτά τα σημεία εκτείνονται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων, δίνοντας την ευκαιρία στον «ταξιδιώτη» να περιηγηθεί από τις Σκιρωνίδες Πέτρες έως και τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου.

Τέλος, σημειώνουμε πως στα σχέδια της παραχωρησιούχου εταιρείας είναι η στήριξη των τοπικών δράσεων από τοπικούς και άλλους φορείς, που στοχεύουν στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, ενώ η εφαρμογή Ολυμπία Οδός Virtual Tour θα είναι διαθέσιμη και στους ειδικούς ανοιχτούς χώρους που ήδη δημιουργούνται, μέσα στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ).