Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εταιρικοί πελάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκίνητων στον στόλο των εταιρειών τους.

Πέραν της ενημέρωσης τα στελέχη οδήγησαν 17 ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα σε μια ειδικά καθορισμένη διαδρομή.

Test drive σε ηλεκτρικά & υβριδικά από τη LeasePlan

3.121 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2018)

Η LeasePlan Hellas διοργάνωσε μία ειδική test drive εκδήλωση με ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα νέας γενιάς αποδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αυτοκίνησης στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, εταιρικοί πελάτες, προσκεκλημένοι της LeasePlan Hellas, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκίνητων στον στόλο των εταιρειών, τις προοπτικές που προσφέρουν, τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων και προκειμένου οι καλεσμένοι να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από το μέλλον της αυτοκίνησης και των εταιρικών στόλων, τους δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουν 17 ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα σε μια ειδικά καθορισμένη διαδρομή.

Στην ανακοίνωση της LeasePlan τονίζεται, μάλιστα, η δέσμευση της εταιρείας να επιταχύνει τη διάδοση χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων στους εταιρικούς στόλους, καθώς παγκοσμίως σήμερα, περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα στους δρόμους ανήκουν σε εταιρείες, γεγονός που καθιστά τους εταιρικούς στόλους μια φυσική αφετηρία για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Τέλος, η εταιρεία, οδηγούμενη από αυτή τη δέσμευση και με 1,8 εκατομμύρια οχήματα στους δρόμους, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με στόχο μηδενικές εκπομπές ρύπων ως το 2030, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στοχεύει, στην αντικατάσταση του στόλου οχημάτων των εργαζομένων της με ηλεκτρικά οχήματα ως το 2021.