Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Θα φτιάξει Van η Kia; Και μάλιστα ηλεκτρικό;

Θα φτιάξει Van η Kia; Και μάλιστα ηλεκτρικό;

8.378 Επισκέψεις στο άρθρο

- Η Kia πειραματίζεται, θέλει να φτιάξει το πρώτο της Van για την παγκόσμια αγορά
- Θα είναι ηλεκτρικό, πιθανώς με μπαταρία που μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου.
- Θα το δούμε, σε μια πρώτη μορφή, τον Ιανουάριο του 2024.
- Μαζί του θα εμφανιστούν και άλλα 4 οχήματα, τα οποία θα μπουν στην παραγωγή το 2025.

Η Kia πειραματίζεται, θέλει να φτιάξει το πρώτο της Van για την παγκόσμια αγορά

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει καταφέρει να κάνει άλματα στην παραγωγή των οχημάτων της μέσα στα τελευταία 25 χρόνια και να καθιερωθεί στην αγορά ως ένας σοβαρός «παίκτης». Όμως, σε αυτό το διάστημα η Kia είχε παραμείνει στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων, χωρίς κάποιο επαγγελματικό για την παγκόσμια αγορά. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει, καθώς θα δημιουργήσει πλατφόρμα η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικό όχημα.
 

Θα είναι ηλεκτρικό, πιθανώς με μπαταρία που μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου

Το όχημα θα είναι σε σχήμα Van και θα βασίζεται στην πλατφόρμα PBV, την οποία η Kia ονομάζει Platform Beyond Vehicle – χοντρικά σημαίνει «Πλατφόρμα που ξεπερνά τα όρια του οχήματος.» Θα παρουσιαστεί σαν μια «Πλήρη Λύση Μετακίνησης» η οποία σύμφωνα με την Kia θα ταιριάζει σε πολλές επιχειρήσεις.
 
Το Van θα είναι ηλεκτρικό, χωρίς όμως να ξέρουμε πόσο μεγάλη θα είναι η μπαταρία ή πόσο δυνατός ο κινητήρας. Όμως η Kia φαίνεται πως κατοχύρωσε το όνομα Easy Swap για την μπαταρία και, αν μπορέσουμε κάπως να το ερμηνεύσουμε μόνοι μας, δεν είναι απίθανο να δούμε μπαταρία η οποία θα μπορεί να την αλλάξει μόνος του ο μέσος χρήστης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα το δούμε, σε μια πρώτη μορφή, τον Ιανουάριο του 2024

Περισσότερες πληροφορίες όμως θα ανακοινωθούν από την ίδια την Kia μέσα στον Ιανουάριο του 2024, όπου θα κάνει ντεμπούτο στο Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας, μαζί με άλλα 4 concept οχήματα της Kia. Στόχος είναι να μπουν στην παραγωγή ως το 2025.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »