ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με V6 κινητήρα 3,5λτ. που θα αποδίδει ισχύ 340 ίππων και ροπή 691 Nm θα είναι διαθέσιμη η νέα γενιά του Ford Raptor!

«Θηρίο» από την άλλη όχθη

4.606 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2016)

Η νέα γενιά του Ford Raptor αναμένεται σύντομα να λανσαριστεί στην αγορά των ΗΠΑ (και μόνο) ωστόσο, τα στοιχεία που αφορούν στα τεχνικά χαρακτηριστικά της προκαλούν… ίλιγγο!

Αν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το 2015, η νέα γενιά του δυναμικού Pick-Up Ford Raptor δεν έχει ακόμη λανσαριστεί ακόμη στην αγορά των ΗΠΑ, για την οποία και προορίζεται.

Παράλληλα, δεν είναι και πολλές οι βάσιμες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω μοντέλου, έως και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα FordRaptorForum.com, το θηριώδες αυτό Pick-Up θα είναι διαθέσιμο με έναν V6 κινητήρα EcoBoost -2ης γενιάς- με χωρητικότητα 3,5λτ, ο οποίος θα αποδίδει ισχύ 450 ίππων στις 5.000 σ.α.λ. καθώς και μέγιστη ροπή 691 Nm από τις 3.500 σ.α.λ.

Το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10(!) σχέσεων και θα αντικαταστήσει την μέχρι πρότινος επιλογή, έναν V8 κινητήρα 6,2λτ. με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Παρά ωστόσο το γεγονός ότι ο νέος EcoBoost είναι μικρότερος σε χωρητικότητα, εμφανίζει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τον κινητήρα που αντικαθιστά καθώς η ισχύς του είναι αυξημένη κατά 39 ίππους και η ροπή του κατά 103 Nm αντίστοιχα…