Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τηλεματική: Μειώνει τα έξοδα των επιχειρήσεων, αυξάνει την αποδοτικότητα

Τηλεματική: Μειώνει τα έξοδα των επιχειρήσεων, αυξάνει την αποδοτικότητα

34.725 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2023)

- Πρόκειται για σύστημα τηλεματικής, που ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Skytrack.
- Ο επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθεί τον στόλο του, από όποια συσκευή θέλει
- Γνωρίζει τα έξοδά του, περιορίζει το λειτουργικό του κόστος.

Η Τηλεματική βελτιώνει άμεσα τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε εταιρεία με στόλο οχημάτων και πλέον αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο που βοηθά στην μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.
 
Η πλατφόρμα GPRS που ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Skytrack, δίνει την δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να παρακολουθούν αλλά και να ελέγχουν τα οχήματά τους ανά πάσα στιγμή από κινητό, tablet ή υπολογιστή. Η πλατφόρμα προσφέρει παρακολούθηση οχημάτων σε live χρόνο αλλά και σε μορφή ιστορικού. Ο διαχειριστής γνωρίζει πού βρίσκονται τα οχήματα, αν κινούνται, ποια είναι η ταχύτητά τους, πότε ξεκίνησαν και πότε σταμάτησαν, παρακολουθώντας όλο το δρομολόγιο ενώ παράλληλα μπορεί να υπολογίσει και το κόστος του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι δυνατόν να εξαχθούν ως δεδομένα σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη μορφή αρχείου.
 
Με τις άμεσες ειδοποιήσεις που προσφέρει η πλατφόρμα της Skytrack, ο manager του στόλου είναι πάντα ενήμερος για την κατάσταση των οχημάτων και την διεξαγωγή των δρομολογίων ενώ με τις αυτοματοποιημένες αναφορές από την πλατφόρμα, έχει πλήρη εικόνα για την απόσβεση, την εκπλήρωση στόχων, τα έξοδα του δρομολογίου, το κόστους συντήρησης και τα πάγια έξοδα.
 
Αναλυτικότερα το GPRS προσφέρει τα εξής:
    -  Διαθεσιμότητα και τύπος οχήματος ανά περιοχή
    -  Απόσταση από τον στόχο και εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού
    -  Εκτίμηση κόστους εργασίας/ προ κοστολόγηση δρομολογίου
    -  Δυνατότητα εκχώρησης εργασιών σε πραγματικό χρόνο
    -  Αποστολή λεπτομερών οδηγιών στους οδηγούς
 
 Το GPRS της Skytrack αποτελεί το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης στα χέρια των επιχειρήσεων για την βελτίωση των υπηρεσιών τους και την μείωση του κόστους λειτουργίας τους!
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και 2310 365067.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »