Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Tesla είχε δεχθεί μέχρι και το τέλος Μαρτίου του 2020, περισσότερες από 600.000 προ-παραγγελίες για το Cybertruck Pick-Up.

«Θραύση» κάνει το Tesla Cybertruck!

Ποιος θα περίμενε πως μόλις 4 –και κάτι- μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση της πρωτότυπης έκδοσης του, το μελλοντικό Pick-Up της Tesla θα επιδείκνυε ήδη περισσότερες από 600.00 προ-παραγγελίες!

 
Με βάση τα όσα ανακοινώνει η Tesla, το μελλοντικό της Pick-Up με  την ονομασία «Cybertruck», που παρουσίασε επίσημα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Διεθνούς Εκθέσεων του Λος ¶ντζελες (22/11-01/12/2020) και αναμένεται να λανσαριστεί (σύμφωνα με προγενέστερες πληροφορίες) προς το τέλος το 2021, θα επιδείκνυε ήδη, περισσότερες από 600.000 προ-παραγγελίες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μάλιστα, παρά την κρίση που έχει ξεσπάσει λόγω της πανδημίας, οι προ-κρατήσεις που η Tesla εξακολουθεί να δέχεται, είναι της τάξης των 1.000 ανά ημέρα!
Την τελευταία φορά που ο επικεφαλής της Tesla, κ. Έλον Μασκ, είχε αναφερθεί σε νούμερα αναφορικά με τις παραγγελίες που έχει δεχθεί η εταιρεία για το Cybertruck (26/11/2019), το νούμερο που είχε αποκαλύψει ανέρχονταν στα 250.000 οχήματα.
Σε κάθε περίπτωση, τα προαναφερθέντα νούμερα απέχουν πολύ από το θεωρηθούν δεδομένα καθώς, για την υποβολή προ-παραγγελίας για το Tesla Cybertruck, απαιτούνταν η κατάθεση ποσού 100 δολαρίων, ποσό που εύκολα μπορεί κάποιος να αποφασίσει να… χάσει, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει στην παραγγελία του οχήματος τελικά.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ