Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα»!

To 1o e-Shop για leasing είναι εδώ!

3.536 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

H LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία «Car-as-a-Service» καινοτομεί στον τομέα της μετακίνησης για ακόμη μια φορά, δημιουργώντας το πρώτο e-Shop για το leasing και σας καλεί να επωφεληθούμε άμεσα.

Με το μήνυμα: «Όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα», η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία «Car-as-a-Service» (παροχής αυτοκινήτου ως υπηρεσία), καινοτομεί στον τομέα της μετακίνησης για ακόμη μια φορά, δημιουργώντας το πρώτο e-Shop για το leasing στην ελληνική αγορά.
Μέσω της ιστοσελίδας www.leaseplan.com, η LeasePlan Hellas παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες να προσαρμόσουν τους όρους της μίσθωσης τους, βάσει εξατομικευμένων κριτηρίων αναζήτησης (π.χ. διάρκεια μίσθωσης, χιλιόμετρα, χρώμα κ.ά.).
Με την επιλογή του Special Deal που προτιμά (δείτε ένα παράδειγμα εδώ) ο επισκέπτης μπορεί άμεσα και εύκολα, με λίγα μόνο clicks, να ολοκληρώσει τη μίσθωση του –μέχρι και το τελευταίο βήμα υπογραφής της σύμβασης- online, επιλέγοντας από ποικιλία διαθέσιμων προσφορών, το αυτοκίνητο των ονείρων του.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τα Special Deals που είναι διαθέσιμα για Online Leasing αυξάνονται διαρκώς, επεκτείνοντας περαιτέρω το εύρος των διαθέσιμων επιλογών του επισκέπτη και βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία του.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, κ. Κων. Πετρούτσος, τονίζει πως: «Η LeasePlan για ακόμη μια φορά καινοτομεί στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτου, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον πελάτη και απλοποιώντας την όλη διαδικασία, προκειμένου να ολοκληρώνεται με ευκολία online. Ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί να κάνει τα πάντα απλά και γρήγορα. Του προσφέρουμε εκείνο που επιθυμεί, σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο του, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και αναζητώντας παράλληλα νέους τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας».