Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το «Best Value-for-Money» Επαγγελματικό της Χρονιάς!

6.972 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2021)

Ποιο είναι το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που θα αποσπάσει τον τίτλο για την «Καλύτερη Σχέση Τιμής – Αξίας» στον διαγωνισμό – θεσμό «Best Pro Car 2021», το βράδυ της 19ης Ιανουαρίου;

Η βέλτιστη σχέση τιμής – αξίας, ή αν προτιμάτε «value-for-money», αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους που επιβάλλεται να καθορίζουν την επιλογή ενός νέου επαγγελματικού οχήματος.

Το Χαμηλό Κόστος Χρήσης και Συντήρησης, αποτελεί σαφέστατα ένα σημαντικό ατού σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, ιδιαίτερη είναι και η βαρύτητα παραμέτρων όπως το περιορισμένο κόστος αγοράς σε συνδυασμό με την πληρότητα του εξοπλισμού, η διατήρηση μιας υψηλή αξίας μεταπώλησης στην αγορά των μεταχειρισμένων κ.ά.
Με βάση όλα τα παραπάνω, θα καταφέρει το Dacia Dokker να διατηρήσει την πρωτιά σε αυτήν την κατηγορία και στον φετινό διαγωνισμό – θεσμό «Best Pro Car 2021»;

Η απάντηση αναμένεται να δοθεί κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς της απονομής των βραβείων για τον διαγωνισμό «Best Pro Car 2021» που θα διοργανωθεί την 19η Ιανουαρίου, ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως οι αναγνώστες που επέλεξαν να συμμετάσχουν με τη ψήφο τους στον διαγωνισμό, διεκδικούν 2 σούπερ αυτοκίνητα (το νέο Ford Kuga ή το νέο Peugeot e-208) που θα τα έχουν στη διάθεση τους για έξι ολόκληρους μήνες χωρίς να επιβαρυνθούν κατά το διάστημα αυτό από έξοδα ασφάλισης, φόρους, τέλη, service κ.ο.κ. καθώς όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο διαγωνισμός – θεσμός του Auto Τρίτη Επαγγελματικά τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα, υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών – προϊόντων αυτοκινήτου (Autohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas).

Αντίστοιχα, το «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός Α.Ε.» στέκονται μεγάλοι αρωγοί στο «Best Pro Car 2021» ενώ σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς υποστηρίζουν ως δωροθέτες τον διαγωνισμό – θεσμό.