Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε τη διάθεση των ανανεωμένων για το 2017 εκδόσεων του Citan με πολλαπλές αναβαθμίσεις σε θέματα σχεδίασης, ποιότητας και αποδοτικότητας.

Στο πακέτο «Offroad» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες ενώ, νέα είναι τα φωτιστικά σώματα και οι ζάντες (αλουμινίου ή μη).

Επιπλέον, στον εσωτερικό διάκοσμο έχουν προβλεφθεί πολλαπλές λεπτομέρειες κόκκινου χρώματος καθώς και αρκετές «πινελιές» χρωμίου.

Το Citan ανανεώνεται!

3.559 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2017)

Η Mercedes-Benz Ελλάς ανακοίνωσε πως πλέον είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά οι ανανεωμένες (M.Y.2017) εκδόσεις του Citan με σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, νέα σχεδίαση και μειωμένη κατανάλωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Mercedes-Benz Ελλάς, το ελαφρύ επαγγελματικό Citan είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά με πολλαπλές αναβαθμίσεις σε διάφορους τομείς που το καθιστούν πιο ελκυστικό, αποδοτικό και ποιοτικότερο σε σχέση με το παρελθόν.
Σε ότι αφορά στην εξωτερική σχεδίαση του Citan facelift αξίζει να αναφέρουμε τις πολλαπλές τροποποιήσεις της αισθητικής του αμαξώματος που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νέα φωτιστικά σώματα με σκουρόχρωμο περίγραμμα καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου ελαφρού κράματος (ματ βαφή) σε διάσταση 16 ιντσών. Παράλληλα, το πακέτο «Offroad» περιλαμβάνει στοιχεία όπως οι τροποποιημένοι προφυλακτήρες, οι πλαϊνές ποδιές καθώς και τα νέα καλύμματα των τροχών.
Στο εσωτερικό του ανανεωμένου για το 2017 Citan, η Mercedes-Benz προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής κόκκινων ραφών στο τιμόνι, τα καθίσματα και τον επιλογέα ταχυτήτων καθώς επίσης και διάφορες μεταλλικές ή κόκκινης απόχρωσης λεπτομέρειες στον επιλογέα ταχυτήτων, το τιμόνι και τους αεραγωγούς, τα προσκέφαλα ή και τα υποβραχιόνια, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης.
Πέραν αυτού, το υπάρχον σύστημα πλοήγησης – πολυμέσων αναβαθμίζεται με το φωνητικό σύστημα Linguatronic που μεταξύ άλλων επιτρέπει λειτουργίες όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις με φωνητική υπαγόρευση, ο έλεγχος μέσω φωνητικών εντολών του συστήματος πλοήγησης και του ηχοσυστήματος κ.ο.κ.
Παράλληλα όμως, το ανανεωμένο Mercedes-Benz Citan έχει να επιδείξει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 2% - 3% ενώ, την ίδια στιγμή το κόστος χρήσης του οχήματος μειώνεται αισθητά χάρη στα διαστήματα συντήρησης που ανέρχονται στα 40.000 χλμ.
Περισσότερα για τις ανανεωμένες εκδόσεις «MY2017» του Mercedes-Benz Citan σύντομα…