Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Fuso eCanter συνεχίζει να καλύπτει άκρως αποδοτικά και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αστικές διανομές προϊόντων σε μεγαλουπόλεις της ΕΕ.

Το Fuso eCanter κερδίζει τις εντυπώσεις

4.205 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2021)

Περισσότερα από 200 αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά έχουν διατεθεί ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο, με τα μισά εξ αυτών να κυκλοφορούν στους δρόμους της ΕΕ.

Μία τριετία μετά την επίσημη παρουσίαση του, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο ελαφρύ φορτηγό της Daimler Trucks, Fuso eCanter, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των επαγγελματικών με τη δυνατότητα πραγματοποίησης γρήγορων, αποδοτικών και προπάντων, άκρως οικολογικών, δρομολογίων σε αστικό περιβάλλον.
Οι παραγγελίες του πλήρως ηλεκτροκίνητο φορτηγού έχουν ξεπεράσει τα 200 οχήματα με 40 εξ αυτών να αφορούν στην αγορά των ΗΠΑ, 60 οχήματα για την Ιαπωνία και 100+ σε διάφορες αγορές της ΕΕ. Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης όπως οι π.χ. Βερολίνο, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Παρίσι, Δουβλίνο, Όσλο, Κοπεγχάγη, Ελσίνκι και Λισσαβώνα βλέπουν καθημερινά στους δρόμους τους το Fuso eCanter με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως και 4,15t. να καλύπτει με μεγάλη αποδοτικότητα το μεταφορικό έργο επιχειρήσεων όπως οι PostNL, Dachser, Deutsche Post DHL, Rhenus Group, DB Schenker κ.ά.