Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η DAF λανσάρει τα εξοπλιστικά πακέτα «Ultimate» και «Ultimate+» για τα CF και XF που φέρουν τους κινητήρες MX-11 ή MX-13.

Το προγνωστικό «Predictive Cruise Control» παρακολουθεί τον δρόμο μπροστά, προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα και μπορεί να μειώσει την κατανάλωση κατά 4%.

Το «Ultimate Package» των DAF CF & XF

4.232 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2020)

Το νέο εξοπλιστικό πακέτο «Ultimate Package» που λανσάρει η DAF Trucks αναβαθμίζει την απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση των σειρών CF & XF. Τι περισσότερο προσφέρει το «Ultimate+»;

Το πακέτο «Ultimate Package» είναι διαθέσιμο για τα DAF CF και DAF XF που φέρουν τους κινητήρες PACCAR MX-11 ή MX-13. Η απόδοση των ολλανδικών φορτηγών αναβαθμίζεται με συστήματα όπως το «Battery Energy Management» για τον έλεγχο και τη διαχείριση των μπαταριών. Ακόμα, περιλαμβάνεται το σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών «Tyre Pressure Monitoring». Επιπλέον, μέσω του «Predictive Cruise Control» παρακολουθούνται τα δύο επόμενα χιλιόμετρα του δρόμου και το σύστημα είναι σε θέση να προβεί στον κατάλληλο προγραμματισμό, ώστε να ρυθμιστεί με τέτοιον τρόπο η απόδοση του κινητήρα, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της κινητικής ενέργειας του φορτηγού. Το τελευταίο, σύμφωνα με τη DAF, είναι δυνατό να περιορίσει έως και κατά 4% την κατανάλωση.
Επιπροσθέτως, τα DAF CF και DAF XF με το πακέτο «Ultimate Package», εξοπλίζονται με φωτιστικά σώματα LED εμπρός – πίσω. Περνώντας στην καμπίνα, συναντάει κανείς μεταξύ άλλων, το κορυφαίο σύστημα αυτόματου κλιματισμού «Climate Control» της εταιρείας, αλλά και την πρίζα «Accessories Power Supply», η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την τροφοδοσία συσκευών με ενέργεια, όπως ο φούρνος μικροκυμάτων, η τηλεόραση και το ψυγείο.
Παράλληλα, η DAF Trucks προσφέρει το κορυφαίο πακέτο «Ultimate+ Package», στο οποίο περιλαμβάνονται επιπλέον των παραπάνω, δύο εξοπλιστικά στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα τόσο στους οδηγούς όσο και στους διαχειριστές στόλων. Το πρώτο είναι το online σύστημα διαχείρισης στόλων «DAF Connect», το οποίο προσφέρει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για το φορτηγό και τον οδηγό. Το δεύτερο είναι το κορυφαίο συμβόλαιο service «DAF MultiSupport Flex Care Repair & Maintenance», χάρη στο οποίο απλοποιείται η διαδικασία συντήρησης των φορτηγών και μειώνονται σε μεγάλο βαθμό οι απρόβλεπτες καταστάσεις, που μπορούν να προκαλέσουν την ακινητοποίησή τους.