Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ειδικά διαμορφωμένο Nissan e-NV200 θα δώσει το παρόν στον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League.

To e-NV200 στον τελικό του Champions League

1.903 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2015)

Πριν από την έναρξη του αυριανού Τελικού του Champions League στο Olympiastadion, οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια υπαίθρια συναυλία που θα βασίζεται σε ένα… αυτοκίνητο.

Ο λόγος φυσικά για ένα ειδικά διαμορφωμένο Nissan e-NV200 που θα βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός και θα φροντίσει να διασκεδάζει τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να προσέλθουν.

Με την ονομασία «PART e-VAN» το εν λόγω πρωτότυπο μοντέλο έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε μια κινητή εξέδρα για τέλεση υπαίθριων συναυλιών. Εφοδιασμένο με ειδικούς συλλέκτες του ηλιακού φωτός προκειμένου να μετατρέψει την ενέργεια αυτή σε ηλεκτρική, το εν λόγω πρωτότυπο μπορεί να μετατρέψει το χώρο στον οποίο βρίσκεται σε μια υπαίθρια συναυλία σε ελάχιστα λεπτά της ώρας.

Με ειδικό χώρο για τον DJ, μεγάλες οθόνες, ηχοσυστήματα καθώς και ειδικό εξοπλισμό για την παρασκευή… cocktails, το «PART e-VAN» αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον φετινό τελικό.

Το Nissan «PART e-VAN» θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον Μεγάλο Τελικό του Champions League ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στη Γαλλία για να συμμετάσχει σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του διάσημου 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε.