Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Volkswagen Renntransporter αποτελεί έργο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Igor Shitikov.

Το σχέδιο του ρώσου καλλιτέχνη φαίνεται εντυπωσιακό.

Στη μία πλευρά του Renntransporter υπάρχει μία γυάλινη πλαϊνή πόρτα με το λογότυπο της Porsche η οποία μπορεί να ανοίξει και να κλείσει.

Tο παρελθοντικό φορτηγό της Mercedes-Benz.

Tο φορτηγό της Mercedes-Benz αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης.

Το φορτηγό της Porsche είναι Volkswagen!

5.723 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

Το φορτηγό με το οποίο θα μπορεί η Porsche να μεταφέρει τα αγωνιστικά της μοντέλα, εμπνεύστηκε και παρουσίασε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, συστήνοντας μας το εντυπωσιακό «Volkswagen Renntransporter».

Το Volkswagen Renntransporter αποτελεί έργο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Igor Shitikov, ο οποίος ενθυμούμενος το παρελθοντικό φορτηγό της Mercedes-Benz, με το οποίο το 1968 η Porsche μετέφερε τις 917 και 956, είπε να φέρει στη «ζωή» τη σύγχρονη εκδοχή του. Ωστόσο αυτή τη φορά το φορτηγό φέρνει το λογότυπο της Volkswagen και έρχεται επηρεασμένο από σύγχρονα στοιχεία τα οποία αντλούνται από το I.D. Buzz.
 
Το σχέδιο του ρώσου καλλιτέχνη φαίνεται εντυπωσιακό και μοιράζεται πολλά κοινά με τα αντίστοιχα μοντέλα της Mercedes. Το εξωτερικό μέρος συνδυάζει το σκούρο κόκκινο και το μαύρο χρώμα, ενώ στο πίσω μέρος αυτό που ξεχωρίζει είναι οι δύο «όροφοι» που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να φιλοξενούν ισάριθμα αγωνιστικά μοντέλα της Porsche.
 
Στη μία πλευρά του Renntransporter υπάρχει μία γυάλινη πλαϊνή πόρτα με το λογότυπο της Porsche η οποία μπορεί να ανοίξει και να κλείσει, προσφέροντας έτσι πιο εύκολη πρόσβαση, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μία πτυσσόμενη μπάρα η οποία βοηθά στο να φορτωθούν οι 935 και 911 GT3.
 
Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σχέδια των ανεξάρτητών σχεδιαστών έτσι και αυτό, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μπει στην παραγωγή, ωστόσο από τη στιγμή που έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, γιατί να μην υπάρξει κάτι αντίστοιχο και στο μέλλον.