Το γνωστό van, Nissan NV350,αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκε το κινητό γραφείο του μέλλοντος. Τα off-road ελαστικά επιτρέπουν την εργασία σε δυσπρόσιτα μέρη.

Το γραφείο διαθέτει και ταράτσα, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ρεμβάσει ή να συνεχίσει να δουλεύει … από ψηλά!

Την ανία της τηλεργασίας αποφάσισε να σπάσει η Nissan με το εκπληκτικό κινητό γραφείο, NV350 Οffice Pod Concept.

Μέσω του κινητού τηλεφώνου, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει το γραφείο προς τα έξω.

Πλήρως εξοπλισμένο το πολυτελές γραφείο με την καρέκλα να είναι διάσημου οίκου και το πάτωμα να είναι διάφανο.

Προσφέρονται ανέσεις όπως καφετέρια και βραστήρας νερού, καθώς και ντουλαπάκι συνοδηγού, εξοπλισμένο με αντιβακτηριδιακό υπεριώδες φως.

Το κινητό γραφείο του μέλλοντος (+vid)

Το εμπευσμένο πρωτότυπο Nissan NV350 Office Pod Concept δίνει πλέον ένα άλλο νόημα στην τηλεργασία!

Στο εικονικό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, αποκάλυψε πρόσφατα η Nissan το NV350 Οffice Pod Concept, ένα πρωτότυπο business van για τους επαγγελματίες που -λόγω της πανδημίας- εργάζονται εξ αποστάσεως και αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για το κινητό γραφείο του μέλλοντος.
Το συγκεκριμένο ιαπωνικό πρωτότυπο συνδυάζει τις λειτουργίες ενός πολυμορφικού van με αυτές του σύγχρονου γραφείου, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργάζονται εξ αποστάσεως, στα αγαπημένα τους σημεία. Το εξωτερικό του οχήματος έχει μια ιδιαίτερη υφή με ξεχωριστά γραφικά και εφοδιάζεται με off-road ελαστικά, προκειμένου το γραφείο να μπορεί να μεταφερθεί και στις πιο δύσβατες τοποθεσίες.
Στο εσωτερικό, υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος εργασίας με γραφείο, ενσωματωμένο mobile WiFI hotspot, ηλεκτρικά σκιάστρα και καρέκλα γραφείου του διάσημου οίκου Herman Miller Cosm. Περιμετρικά του «κλωβού» που φιλοξενεί το γραφείο, έχει τοποθετηθεί ατμοσφαιρικός LED φωτισμός, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα «απόσπασης» του γραφείου προς τα έξω, χάρη σε έναν ηλεκτρικό μηχανισμό που ελέγχεται μέσω smartphone. Στο πάτωμα του γραφείου έχει τοποθετηθεί διαφανές πολυκαρβονικό δάπεδο που προσφέρει μια ανεμπόδιστη θέα στο φυσικό περιβάλλον, εκεί όπου μπορεί να είναι σταθμευμένο το van. 
Το NV350 Οffice Pod Concept διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα πολυτελές μπαλκόνι οροφής που είναι προσβάσιμο από τον χώρο του γραφείου, ένα DC / AC inverter για την παροχή ισχύος σε ηλεκτρικές συσκευές όπως καφετέρια και βραστήρας νερού, καθώς και ντουλαπάκι συνοδηγού, εξοπλισμένο με αντιβακτηριδιακό υπεριώδες φως, για την απολύμανση των περιεχομένων του. Η είσοδος και η έξοδος από το Office Pod γίνεται πανεύκολα, χάρη σε δύο εργονομικά σκαλοπάτια που μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στη συρόμενη πόρτα του van.
Σας αφήνουμε με το παρακάτω βίντεο του NV350 Οffice Pod Concept:
 

 

Advertisement