Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντική διάκριση για το Nissan Navara

4.464 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2021)

Η κορυφαία έκδοση «N-Guard» του ιαπωνικού Pick-Up απέσπασε το βραβείο «Caravan & Motorhome Towcar of the Year» στην κατηγορία του.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση ήρθε να προστεθεί στο… παλμαρέ του Nissan Navara, αυτήν την φορά στα δρώμενα του Ην. Βασιλείου καθώς, η κορυφαία έκδοση «Navara N-Guard Auto» με απόδοση 190 ίππων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, απέσπασε το Βραβείο του Καλύτερου Οχήματος για έλξη τροχόσπιτων, στα σχετικά βραβεία του συλλόγου.
Η κριτική επιτροπή του θεσμού δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκλεπτυσμένη οδηγική εμπειρία και την ευρύχωρη καμπίνα του Nissan Navara καθώς και στην ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για τον πίσω άξονα που αποτελεί έναν επιτυχημένο συνδυασμό σταθερότητας στην ρυμούλκηση και άνεσης για τους επιβαίνοντες στο όχημα.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως ένα ακόμη μοντέλο της Nissan, το Qahqai 1,3 DiG-T 140 N-Connecta, με χειροκίνητο κιβώτιο, κατετάγη 3ο στην κατηγορία έλξης τροχόσπιτων βάρους 1.100 – 1.200 κιλών.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέλη του Caravan & Motorhome Club του Ην. Βασιλείου ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους υπόλοιπους νικητές των σχετικών βραβείων στις διάφορες κατηγορίες του διαγωνισμού, μπορείτε να βρείτε εδώ