Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μεγάλο AdVANtage της επιχείρησης σας!

3.235 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Η λύση για την ενίσχυση του εταιρικού στόλου μιας επιχείρησης, χωρίς την εκταμίευση κονδυλίων για την αγορά οχημάτων έχει μια ονομασία: Hertz AdVANtage!

Για μια επιχείρηση που στοχεύει στην ανάπτυξη και στην κερδοφορία, ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία είναι και ο στόλος των εταιρικών οχημάτων. Η διαχείριση του οποίου μπορεί να είναι πονοκέφαλος για τους ιθύνοντες της. Τη λύση τόσο για την απόκτηση, όσο και για την συντήρηση ενός αποδοτικού κι αξιόπιστου εταιρικού στόλου, τη δίνει η Hertz με ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους επαγγελματίες, αποκτώντας έτσι ένα σημαντικό AdVANtage έναντι στον ανταγωνισμό.
 
Στο πλευρό του επαγγελματία
Η Hertz έχει δημιουργήσει μια μοναδική υπηρεσία, η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες κάθε κλάδου, οι οποίοι έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Η υπηρεσία Hertz AdVANtage σας απαλλάσσει από κάθε βάρος που αφορά στη δημιουργία ή την ενίσχυση του εταιρικού σας στόλου, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα μίσθωσης ελαφρών φορτηγών για 3 έως 5 χρόνια.
 
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Hertz AdVANtage;
  • Κεφαλαιακή διαθεσιμότητα, καθώς δεν εκταμιεύετε τα χρήματά σας για την αγορά οχημάτων και επομένως μπορούν να διατεθούν σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας σας
  • Διαχείριση και φροντίδα του εταιρικού σας στόλου, με την Hertz να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση ακινητοποίησης του μισθωμένου οχήματος
  • Μετασκευή του επαγγελματικού σας αυτοκίνητου βάσει των αναγκών σας και διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών για την έκδοση των εγγράφων της μετασκευής (π.χ. τεχνικός έλεγχος), εξασφαλίζοντάς σας χρόνο και ευελιξία
Προσαρμοσμένη στα μέτρα σας!
Η υπηρεσία Hertz AdVANtage είναι τρομερά ευέλικτη και σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μία απλή μακροχρόνια μίσθωση (long term rental) ή να αγοράσετε το μισθωμένο όχημα με τη λήξη της μίσθωσης (buyback).
Για να δούμε πιο αναλυτικά τα προγράμματα που προσφέρονται στους επαγγελματίες:

Lease-it-New
Το πρόγραμμα Lease-it-New είναι η καλύτερη επιλογή για την αγορά καινούργιων οχημάτων. Και αυτό, γιατί η Hertz αγοράζει για λογαριασμό σας τα αυτοκίνητα που θα της υποδείξετε και σας τα μισθώνει, απαλλάσσοντάς σας από τη διαδικασία αγοράς και χρηματοδότησής τους.
 
Lease Saver
Το πρόγραμμα Lease Saver, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ελαφρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τον στόλο της Ηertz. Η ευελιξία του συγκεκριμένου προγράμματος εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και σας δίνει πολλές ευκαιρίες, όπως: Αναβάθμιση του υπάρχοντος εταιρικού σας στόλου με ίδιο ή χαμηλότερο κόστος, καθώς κι απόκτηση μεγαλύτερων ή καλύτερων οχημάτων σε χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση πάντα με την αγορά του καινούργιου.
 
Sale & Leaseback
Αν έχετε ήδη σχετικά καινούργια οχήματα και θα θέλατε παράλληλα να έχετε όλα τα προνόμια της μακροχρόνιας μίσθωσης, τότε η Hertz τα αγοράζει και σας τα επαναμισθώνει. Ταυτόχρονα, εσείς απολαμβάνετε όλα τα οφέλη του προγράμματος, όπως: Ακριβή προϋπολογισμό του κόστους χρήσης, απαλλαγή από τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διαχείριση του στόλου καθώς και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστος.
 
Sale-Replace & Lease
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα ιδιόκτητα μεταχειρισμένα σας αυτοκίνητα, η Hertz μπορεί να τα πουλήσει, χωρίς δική σας ενασχόληση, και να τα αντικαταστήσει μισθώνοντας καινούργια.
 
Με τη εγγύηση και τον επαγγελματισμό της Hertz
H εταιρεία Hertz, διαθέτει μια μακρά προϋπηρεσία στο χώρο του operating leasing (μακροχρόνια μίσθωση) μιας και στην Ελλάδα, το 1989 το εισάγει για πρώτη φορά, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τον καλύτερο τρόπο. Οι αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας, φέρει την ανάγκη για νέες υπηρεσίες κι έτσι το 2013, η Hertz προσφέρει ενοικιάσεις Ι.Χ. Ελαφρών Φορτηγών έως 3,5 τόνους, εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία Rent a Van. Τώρα, ο στόλος ξεπερνάει τα 100 όχημα και αποτελείται από ευρεία γκάμα οχημάτων με διαφορετικές διαστάσεις όγκου φόρτωσης και ωφέλιμου φορτιού από 500 έως 1.300 κιλά. Όσο αφορά τον κλάδο της Μακροχρόνιας Μίσθωσης ΙΧ Ελαφρών Φορτηγών έως 3.5 τόνους, η υπηρεσία Hertz adVANtage για περισσότερο από μια δεκαετία βοηθάει στην δημιουργία και την ενίσχυση του εταιρικού στόλου μιας εταιρείας, χάρη στα ευέλικτα προγράμματά και με λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις εκάστοτε μεταφορικές ανάγκες.
 
Ευρύ δίκτυο κάλυψης και υπηρεσιών για τον κάθε επαγγελματία
Η Hertz, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 49 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.
Επιπρόσθετα της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, η Hertz δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, όπως στις πωλήσεις  μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στις ενοικιάσεις επαγγελματικών μηχανημάτων.
 
Μάθετε περισσότερα για τα «εργαλεία» και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Hertz εδώ