Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μυστικό της επιτυχίας για τις εταιρείες!

5.756 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Το μέλλον των οχημάτων, τα νέα δεδομένα και το πώς θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οι εταιρείες στην νέα εποχή. Νέα εποχή στην οποία οι λύσεις θα είναι ψηφιακές σύμφωνα με την Κα Βιβή Σταμπέλου, Manager, PR & Communication της Elastrak S.A.

Οι νέες κοινωνικές, οικονομικές και τεχνολογικές τάσεις προσδίδουν μεγάλη ώθηση στον ρυθμό αλλαγής στην αυτοκινητοβιομηχανία και το μέλλον των οχημάτων αποκτά πλέον νέα δεδομένα όπως η συνδεσιμότητα, η αυτονομία, η κοινή χρήση, η λειτουργία με ηλεκτρική ενέργεια.

Στο πλαίσιο αυτό, η Bridgestone έχει θέσει τις ψηφιακές λύσεις στην μετακίνηση και τη διαχείριση στόλων ως στρατηγική της προτεραιότητα. Γεγονός που ενισχύεται από την αυξανόμενη σημασία των στόλων έναντι των ιδιωτικών οχημάτων προκειμένου για τη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.
Η αυξημένη ζήτηση στη βιομηχανία των μεταφορών σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές στόλων πρέπει να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και να ελαχιστοποιήσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας περισσότερο από ποτέ.

Και εκεί ακριβώς κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας για τις εταιρείες, στο προβάδισμα που θα αποκτήσουν έναντι του ανταγωνισμού στους τομείς αυτούς. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όμως, είναι η συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων μερών που θα εξελίξει τον κλάδο των επαγγελματικών μεταφορών και θα τον οδηγήσει στο επόμενο ψηφιακό επίπεδο.

Σημαντική μερίδα σε αυτή την εξέλιξη, διατηρεί φυσικά η έγκαιρη και αναλυτική ενημέρωση και το Auto Τρίτη Επαγγελματικά, με την 15χρονη πλέον εμπειρία του, μπορεί επάξια να υπηρετήσει τον ρόλο αυτό, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς, αποδοτικού και αυτόνομου μέλλοντος στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.

Χρόνια πολλά στους δημιουργούς του Auto Τρίτη Pro, ευχόμαστε να διατηρήσετε την «εφηβική» σας ενάργεια στην πορεία των χρόνων!

Βιβή Σταμπέλου
Manager, PR & Communication
Elastrak S.A.

Συνδεσιμότητα, αυτονομία, car sharing, ηλεκτροκίνηση λοιπόν, οι νέες προκλήσεις της αγοράς σύμφωνα και με την άποψη της Κας Σταμπέλου. Προκλήσεις για κάποιες εκ των οποίων, η Elastrak δείχνει “έτοιμη” όχι απλά να τις αντιμετωπίσει, μα με επιτυχία να τις καλύψει !
Ευχαριστούμε για τις ευχές (εστιάζουμε στο “εφηβική” J) !

Μάριος Πάλλης
Σύμβουλος Έκδοσης
Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ